UA to Canada CUAET
-
2-4 дні без урахування кур'єрської служби (самостійно), кур'єрами (і туди і назад) - тижні два, якщо не загублять...
-
Цілий рік це кацапське падло вбиває наших дітей, а ви не змоглися перейти на українську мову... Візи воно курва заказує в канаду з бєлгорода... В кацапів більше візових центрів, що видають в Канаду ніж в Україні. Люди . ... Що робиться?
-
Де Там? В Україні? Якщо для вас Україна то "там". То що ви робите в цьому чаті?
-
Зі своєю дружиною язиком грайся. В нас є Мова. І коли тут піднімають питання, як виїзати з кацапії в канаду по цій програмі, бо я під матрасом зберіг український паспорт, то реально бісить.
-
Я також підримую! Адмін для чого взагалі сюди це кацапйо допускати, для чого їм кудись виїджати в них все добре, в них не стріляють постійно , в них не падають ракети на голову, в них не вбивають дітей, нехай живуть там , якщо для них Україна це там
-
Я не раз про це писала , а мої повідомлення видаляють, а ще мені подобається коли заходиш до них ( людей які в цьому чаті задають питання про виїзд з рашки)на сторінку в інсті і в них положення пише -ялта , росія😡😡😡🤬
-
Типичный фанат Шария , иди в след за русским кораблём
-
Адмін!!! Що кацапи роблять в цьому чаті? Ви дійсно хочете переїхати в Канаду, а там уже більш кацапні ніж українців?
-
Elena 🇺🇦 @DFicus @kudryavaya_nastya @paors
-
Admins they are trying to hide the truth about such individuals
-
От і я кажу що все видаляють
-
Ай да адмін, ай да красуня... Видалив усе про кацапню. Ви б краше кацапів з чату видаляли, так як дописи про них...
-
Просто відправляйте.дитині прострочили на 3 місяці - відправили, візу вклеїли без жодних додаткових пояснень.