UA to Canada CUAET
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, чи вирішилась якось ця Ваша проблема?
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка. Маю вклеєну візітор візу, яку мені дали лише на пів року і то з моменту отримання запиту на паспорт, а по факту поки відправила паспорт, поки очікувала, а поки отримала, вийшло всього на 3 місяці) - з кінцевою датою в'їзду в Канаду до середини березня цього року. Оскільки не встигаю так швидко підготовитися до переїзду, чи можу я ще раз подати заявку по цій же програмі CUAET з цим же паспортом?
-
Доброго дня! місцева пошта загубла паспорт і тепер знову відправляю. Пройшло 3 місяці, хто стикався? не знайла у чаті ссілку на extension letter (The passport request letter you received from IRCC. (Make sure that this letter is still valid, if not, follow the instructions for the extension request indicated in that same letter) )
-
Доброго дня, читаючі повідомлення у групі, я трохи заплуталась. Хочемо подати заяву на візу по программі, знаходимось у Грузії. Чоловік громадянин Грузії, я і дитина українці. Чи є люди, які нещодавно подавали документи, що можуть поетапно розповісти як і куди ходити, що де здавати
-
200 долларов вернутся через несколько дней, все нормально
-
Пробачте,як оплатити зворотню доставку паспорту на сайті VFS? Буду відправляти спеціальною трекінг-поштою туди,а обратно їхньою. Ніяк не можу зрозуміти який варіант обрати,чи входе туди конверт(або треба купити) та як оплатити та отримати чек?🥲
-
t.me/UAtoCanada/203185
-
это зависит от вашего билета, общих правил нет
-
Мне в личные не надо, я не отправлял, но с процессом знаком и в чате выше есть ряд обсуждений этого вопроса