UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, вчера первый раз заправлялся бензином на Костко. После оплаты с кредитки сняло сумму за топливо и ровно 200 долларов. За что вторая сумма? Это какой-то депозит или ещё что?
-
Доброго дня! місцева пошта загубла паспорт і тепер знову відправляю. Пройшло 3 місяці, хто стикався? не знайла у чаті ссілку на extension letter (The passport request letter you received from IRCC. (Make sure that this letter is still valid, if not, follow the instructions for the extension request indicated in that same letter) )
-
Доброго дня, читаючі повідомлення у групі, я трохи заплуталась. Хочемо подати заяву на візу по программі, знаходимось у Грузії. Чоловік громадянин Грузії, я і дитина українці. Чи є люди, які нещодавно подавали документи, що можуть поетапно розповісти як і куди ходити, що де здавати
-
Сейчас в Канаде вы всё ещё гражданка Украины)
-
Добрий день, хто може доставити паспорти в Польщу на вклейку візи?
-
200 долларов вернутся через несколько дней, все нормально
-
Пробачте,як оплатити зворотню доставку паспорту на сайті VFS? Буду відправляти спеціальною трекінг-поштою туди,а обратно їхньою. Ніяк не можу зрозуміти який варіант обрати,чи входе туди конверт(або треба купити) та як оплатити та отримати чек?🥲
-
В ютюбі «анкета cuaet»)
-
t.me/UAtoCanada/203185
-
это зависит от вашего билета, общих правил нет
-
Доброго времени суток))может кто-то подскажет можно ли здать билет на самолёт за день или в день вылета?
-
Короче на кассе нужно узнавать,спасибо))
-
Добрый день! Отправлял ли кто то паспорт в VAC в New-York через 2 way courier service на территории штатов?
-
Мне в личные не надо, я не отправлял, но с процессом знаком и в чате выше есть ряд обсуждений этого вопроса
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка На який термін зараз видають візу? Visitor та worker однаковий термін?
-
Вам в личные удобнее или здесь?
-
Кто-то отправлял. С чем именно у вас вопрос?
-
так, можете. тільки встигніть до 31 березня податись
-
package transmission fee для CUAET не надо оплачивать. company name не обязательное поле и туда ничего писать не надо
-
пошта загубила паспорт з візою чи без? вам ircc сказали відправити паспорт повторно з реквестом? чи де ви цей текст взяли?
16 Jan 2023, 06:08
173919/287185
about 2 hours ago