UA to Canada CUAET
-
Пробачте,як оплатити зворотню доставку паспорту на сайті VFS? Буду відправляти спеціальною трекінг-поштою туди,а обратно їхньою. Ніяк не можу зрозуміти який варіант обрати,чи входе туди конверт(або треба купити) та як оплатити та отримати чек?🥲
-
t.me/UAtoCanada/203185
-
это зависит от вашего билета, общих правил нет
-
Мне в личные не надо, я не отправлял, но с процессом знаком и в чате выше есть ряд обсуждений этого вопроса
-
Кто-то отправлял. С чем именно у вас вопрос?
-
так, можете. тільки встигніть до 31 березня податись
-
package transmission fee для CUAET не надо оплачивать. company name не обязательное поле и туда ничего писать не надо
-
пошта загубила паспорт з візою чи без? вам ircc сказали відправити паспорт повторно з реквестом? чи де ви цей текст взяли?
-
Выше очень много сообщений, я не нашел к сожалению. Со сбором документов вопросов нет. Не понимаю где и как оплатить услуги и как отправлять посылку: -package transmission - и непосредственно 2 way courier. Создал аккаунт на vsfglobal.ca , дошёл до пункта «your shipping address”, но не понимаю что указывать в “company name”…
-
що робити з чим саме? ви коли збираєтесь в Канаду і коли закінчується sjtd?
-
cicnews взагалі нормальний портал по новинам імміграції, але а цьому випадку вони щось не те написали. і це не новина, а просто стаття приурочена річниці початку війни, де нічого нового немає. просто що Канада робить для українців.
-
якщо без візи то це краще, ніж з. вони говорять про extension letter, тому що зазвичай дається 30 днів після отримання реквесту. для українців зараз де-факто цей строк не діє. я би відправляла паспорт з вашим старим реквестом і написала про це в кризову. але чітко пояснивши ситуацію.