UA to Canada CUAET
-
Дураков нет )) все страны четко посчитали помощь что бы никто не жировал. Знаю Чудиков которые поперлись в Канаду из Германии. Через 2 месяца вернулись потому что «внимание». Работать надо ! Представляете. Оказываться надо работать что бы жить. Германия расслабила всех напроч
-
Для Канади це маленька сума. Все ж для тих, хто хоче зачепитися ця допомога може бути вирішальною. Квитки туди-назад за 500-600$ можна взяти. Орендувати ліжко-місце чи кімнату для пари і тоді вистачить на місяці 3 точно. За цей час можна знайти некваліфіковану роботу і почати заробляти. Сім'ям буде важче. Для людей, які мають в запасі достатньо грошей, є в Канаді родичі і т.д. або готувались до еміграції раніше- звісно, ця сума ролі не зіграє. Головне віза. Тему безкоштовного туризму опускаю
-
Ждали 6 месяцев
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, я заповнюю кризисну форму, для того, щоб додати нові документи, але я не можу завантажити самі документи. Пише, що формат неприйнятний, хоча документи в форматі пдф і за розміром невеликі. Може хтось стикався з такою проблемою і може порадити, що робити в даній ситуації? Дякую!
-
Дякую