UA to Canada CUAET
-
-
www.ontario.ca/page/exchange-out-province-drivers-licence When you move to Ontario, you can use a valid licence from another province, state or country for 60 days. After 60 days, you need to switch to an Ontario driver’s licence.
-
если вы не видите закрепленного сообщения - в информации о чате есть ссылка на него. нажмите на название чата и там все будет
-
Доброго дня. Комусь приходив POE Introduction Letter-WP?
-
для учебы в университете надо будет получать study permit. после приезда и поступления в универ: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/study.html#over-18
-
Доброго дня! Прийшов лист на пошту, я так розумію це запрошення на біометрію, якщо є термін 30 днів?( це не просто інструкція). Якщо не податися за 30 днів?
-
Чи я правильно зрозуміла, що це запрошення, а не інструкція, якщо є термін 30 днів?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, не поставили печать а паспорте по прилету в аеропорту это проблема и ее нужно решать если да то где? Или можно не беспокоится ?( ворк Пермит и так далее все есть уже давно)
-
В закрепленном сообщении
-
Все инструкции на сайте vfsglobal.com той страны, куда вы будете отправлять паспорт. Реквизиты и способы оплаты по ссылке ‘additional services’
-
доброго дня скажіть, будь ласка, де можна знайти список закладів де можна пойти медогляд у Вінніпезі?
-
Все возможно, но вам дадут пермит и после конца марта
-
доброго дня. в мене є питання щодо відправки паспортів на вклейку. Я не можу зрозуміти, як проходить відправка і зворотній шлях паспортів. потрібно це робити через місцеву пошту чи через їх якогось особливого курьєра? та якщо через місцеву пошту, куди потрібно оплачувати за зворотній шлях курьєра?