UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, не поставили печать а паспорте по прилету в аеропорту это проблема и ее нужно решать если да то где? Или можно не беспокоится ?( ворк Пермит и так далее все есть уже давно)
-
В закрепленном сообщении
-
Все инструкции на сайте vfsglobal.com той страны, куда вы будете отправлять паспорт. Реквизиты и способы оплаты по ссылке ‘additional services’
-
доброго дня скажіть, будь ласка, де можна знайти список закладів де можна пойти медогляд у Вінніпезі?
-
Все возможно, но вам дадут пермит и после конца марта
-
доброго дня. в мене є питання щодо відправки паспортів на вклейку. Я не можу зрозуміти, як проходить відправка і зворотній шлях паспортів. потрібно це робити через місцеву пошту чи через їх якогось особливого курьєра? та якщо через місцеву пошту, куди потрібно оплачувати за зворотній шлях курьєра?
-
Подскажите, пожалуйста, как правильно поступить. У меня есть виза, у ребёнка ещё нет и насколько я понимаю, то вполне возможно, что до конца марта могут и не дать визу дочери. Возможно ли приехать самой на день-два, чтобы получить ворк пермит и уехать, а потом вернуться уже с ребёнком?
-
Нет, это не проблема, решать ее не нужно
-
decision envelope for your application, tracking ID No. has been couriered from the Canada Visa Application Centre, Warsaw on 2023/02/14 via TNT Express. Please use Tracking id. or the AWB number provided to track the shipment on the courier partners website after 24hrs. Хтось знає як відслідкувати відправку паспорта з візового Варшави до дому? Через сайт тнт не вдається.
-
Доброго дня! Як записатися на біометрію у Варшаві?
-
Через сайт vfs, країни, куди відправляли паспорт, там треба ще вводити свої дані, але там такий трекінг, як я балерина, коли мені прийшло, на сайті значилось, що ще навіть не вийшло. Це не трек номер поштової служби, як я поняв, а якийсь внутрішній, бо мені відсилали dhl, і dhl нічого про цей номер не знав. А після цього листа пройшло два тижні, тож 11 днів може і не багато.
-
Доброго вечора. Підскажіть, будь ласка, мій друг (йому 17) хоче подати заявку на візу, але особисто без батьків. Чи можливо це зробити, якщо так, які підтверджуючі документи для цього потрібно (дозвіл від батьків і тд)? Дякую!
-
В Канаду лучше брать евро или доллары американские ? Какой лучше курс в обменнике подскажите )?