UA to Canada CUAET
-
Всё нормально вроде
-
Якщо вже на те пішло, то Ms A , без образ до вас, але ви знаходилися в Еміратах, в безпеці. Ці програми не для еміграції для всіх у кого є український паспорт про який вони згадали, тільки тимчасового притулку для людей постраждалих від війни. Вам це болить бо у вас чоловік з росії. Але ви можете показати позицію тверду, що ви за Україну різними способами. Тут не можна сидіти на двох стільцях і говорити , що «не все русские плохие, политики во всем виноваты, а страдают обычные люди». Ні, винуваті саме росіяни, які ПАСИВНО дивляться за ситуації і бояться отримати від сраного омонівця по голові. Мої близькі люди з Ірпеня, Києва, Харкова, Дніпра НЕ від політики страждають, ми жили в себе , нікому не заважали. Саме простий росіянин прийшовши під наказом на нашу землю може не стріляти в мирних людей або солдат , може скласти зброю і відмовитися воювати. Такі приклади в історії є, так робили угорці на польській території. Нас вже 8 років атакувала росія(до цього вже 300 років нищить і русифікує Україну, поглинає нас), політику якої підтримує достатньо велика кількість населення, за рахунок чого ці політики і тримаються. У нас був приклад з Януковичем, народ не терпів і зніс його. А в рашкі людей зробили «тєрпілами», які кажуть «а что это изменит, а от меня ничего не зависит, не все так однозначно, политики виноваты…» Ті росіяни, що підтримують Україну дійсно, то повинні протестувати, виходити на мітинги, робити донати на ЗСУ та проявляти свою позицію. А ми не бачимо таких мітингів на підтримку України росіян в Грузії, Казахстані, Арменії чи ОАЕ куди вони втекли. Мало того, вони там їздять з символікою Z і кричать у підтримку війни. Тому ваша позиція дуже незрозуміла. Перебуваючи в безпеці в іншій країні, на говорити «политики виноваты, а страдают обычные люди», ви хотіли потрапити в краще місце до США, вам відмовили. Тепер Канада буде. Але це ще можна зрозуміти, бо багато хто з українців так переїхав, не перебуваючи в Україні на момент війни. Тільки позиція відносно росіян просто тотальна неповага до людей які на фронті захищають або страждають від росіян.
-
Во-первых вы видите мою историю очень поверхностно, сделали какие-то свои выводы и рассказываете тут за меня всем все обо мне. Забавно. Я не собираюсь продолжать этот разговор, потому что если люди находятся в позиции плохой-хороший то тут чисто психологически даже полемику вести бесполезно. Гнобите меня сколько хотите, если Вы от этого чувствуете себя лучше, типа что Вы лучше меня, умнее меня. Да пожалуйста, я уступлю Вам чтобы Вам было приятней жить в этом мире. В мире полном полутонов, разных красок, условностей и сложностей.
-
Якщо вже на те пішло, то Ms A , без образ до вас, але ви знаходилися в Еміратах, в безпеці. Ці програми не для еміграції для всіх у кого є український паспорт про який вони згадали, тільки тимчасового притулку для людей постраждалих від війни. Вам це болить бо у вас чоловік з росії. Але ви можете показати позицію тверду, що ви за Україну різними способами. Тут не можна сидіти на двох стільцях і говорити , що «не все русские плохие, политики во всем виноваты, а страдают обычные люди». Ні, винуваті саме росіяни, які ПАСИВНО дивляться на те як вбивають людей:навіть родичів і бояться отримати від сраного омонівця по голові. Купа історій коли росіяни дзвонили родичам свої і говорили «вы не бойтесь , русские придут и освободят от фашистов и националистов» Мої близькі люди з Ірпеня, Києва, Харкова, Дніпра НЕ від політики страждають, ми жили в себе , нікому не заважали. Саме простий росіянин прийшовши під наказом на нашу землю може не стріляти в мирних людей або солдат , може скласти зброю і відмовитися воювати. Такі приклади в історії є, так робили угорці на польській території. Нас вже 8 років атакувала росія(до цього вже 300 років нищить і русифікує Україну, поглинає нас), політику якої підтримує достатньо велика кількість населення, за рахунок чого ці політики і тримаються. У нас був приклад з Януковичем, народ не терпів і зніс його. А в рашкі людей зробили «тєрпілами», які кажуть «а что это изменит, а от меня ничего не зависит, не все так однозначно, политики виноваты…» Ті росіяни, що підтримують Україну дійсно, то повинні протестувати, виходити на мітинги, робити донати на ЗСУ та проявляти свою позицію. А ми не бачимо таких мітингів на підтримку України росіян в Грузії, Казахстані, Арменії чи ОАЕ куди вони втекли. Мало того, вони там їздять з символікою Z і кричать у підтримку війни. Тому ваша позиція дуже незрозуміла. Перебуваючи в безпеці в іншій країні, на говорити «политики виноваты, а страдают обычные люди», ви хотіли потрапити в краще місце до США, вам відмовили. Тепер Канада буде. Але це ще можна зрозуміти, бо багато хто з українців так переїхав, не перебуваючи в Україні на момент війни. Тільки позиція відносно росіян просто тотальна неповага до людей які на фронті захищають або страждають від росіян.
-
Ребята всем привет ,скажите пожалуйста кто приезжал по visitor visa с письмом о wp .WP дают с даты въезда на три года или до даты которая указана в письме например до 2025 года ? Благодарю за ответы и желаю хорошего дня !
-
Дамочка из Дубай, вот правда, лучше бы промолчали. Вы даже не поленились и пошли мне ставить "дизлайки". Вы даже сейчас переносите агрессию на меня, когда вам просто указали что вы не правы. А я хоть где то был не прав? Я хоть где то слукавил? Может вам все таки нужно пойти в русскую группу? Я вам даже ссылочку подскажу - t.me/canadakaknado Тут все таки украинцы, а не коллаборанты. Украинцы! Нас тут 20 тысяч человек. Пожалуйста, не молчите когда видите такой лютый бред который пишут такие "укрАинцы из РФ" Я не смогу образумить каждого, но я пытаюсь, когда вижу такой лютый бред. Я понимаю что у нас в стране есть некоторые предатели, коллаборанты и прочие как Илья Кива. Но дайте им понять что им просто тут не рады. Дамочка из Дубай, идите вслед за русским военным кораблем.
-
Боже какой позор. Просто вот для истории, все что я написала это было заступившись за девушку, которую загнобили за то что она РФ написала капсом а не рф. Это все. Вас бомбануло так что мама не горюй. Когда успокоитесь перечитайте мои сообщения. Вы понимаете, что Вы берете фразу какую-то короткую, добавляете в нее эмоции, потом подливаете масло в огонь зная какие-то обрывки о предыдущих сообщениях этого человека, делаете какой-то дурацкий вывод о нем и выкатываете это все? Вы меня вообще не знаете от слова совсем. Обижаете человека из-за своих чувств, вот и все.
-
И забыли добавить,что в росии полно предателей,которые вдруг вспомнили что они украинцы(по национальности,а не по совести) и учат в украинских группах любить русских,которые радуются тому как убивают наш народ,которые пришли с оружием на нашу землю...а Вы сидите там и платите налоги,чтобы было чем убивать украинцев и бьёте себя кулаками в грудь твердя что Вы украинка..Украинцы не сидят там.
-
Скажу честно, мне нет дела до вас, абсолютно, но нашу переписку читают сотни моих граждан, я беспокоюсь о том что другие люди прочитают ваши выводы и решат что ваша позиция нормальная. Именно поэтому я не пишу вам личные сообщения - это бесполезно! Наша переписка - это публичный диалог осознавания проблемы, и стокгольмского синдрома. Нет, она не нормальная! Такое нужно осуждать, пытаться публичным диалогом обьяснить ваши ошибки, а не просто писать гадости и хлопать дверью. Я вас не унижаю, я вам отвечаю на те, простите если вас так это цепляет, глупости, которые вы пишите. Но вы сами не идете на диалог, а пишите смайликами и хлопаете дверью. Я вам сейчас задам один простой вопрос, который поставит вас в тупик. Скажите пожалуйста, вот даже на границе в Канаде, когда вы прилетаете в аэропорт, вас в первую очередь оценивают как глубокую личность в отрыве от паспорта, или все таки сначала пограничник просит вас ПРЕДОСТАВИТЬ ПАССПОРТ?
-
У всех должно быть по два письма