UA to Canada CUAET
-
@yulyk07 не обижайтесь. 😂😂 Смешная такая.
-
То что человек потратил время. Успокоил девушку что та наклейка не нужна. А она из-за своей невнимательности начала еще возмущаться. Я молчу о том что она могла это найти в чате, а не лениться. И все девочки начали ставить дизлайки, такие смешные 😂
-
Добрий день, я правильно розумію, що таким чином можно робити лише якщо батьки в шлюбі? а якщо батьки розведені, то треба офіційний дозвіл від батька нотаріально завірений? У нас взагалі батько росіянин, але опіку маємо спільну, мені значить треба від нього - Дозвіл на вивіз дитини нотаріально завірений і перекладений на англійську, копія його паспорту також перекладена на англійську і завірена нотаріально? Все вірно?
-
Ви відкрили скриньку пандори😁. Не звертайте увагу.
-
Не ображайтесь також
-
Не знаю, чому багатьох це заділо. Мова йшла лише про вашу культуру спілкування. Але то вже до батьків більше питань. Ладно, не буду я гаяти на вас свій час. Краще людям допоможу і підскажу
-
Доброго дня, розкажу наш кейс перельоту до Канади Брали квитки через kiwi, з Будапешту до Торонто з пересадкою в Мюнхені (Lufthansa i AirCanada). Все пройшло добре. Однак у Будапешті нам прийшлось заплатити за багаж, що стало для нас несподіванкою, так як ми вже його проплачувати через Kiwi. Тому хочу сказати, що не бійтесь брати квитки через Kiwi, але будьте готові до таких нюансів. Нехай щастить