UA to Canada CUAET
-
Не знаю, чому багатьох це заділо. Мова йшла лише про вашу культуру спілкування. Але то вже до батьків більше питань. Ладно, не буду я гаяти на вас свій час. Краще людям допоможу і підскажу
-
Доброго дня, розкажу наш кейс перельоту до Канади Брали квитки через kiwi, з Будапешту до Торонто з пересадкою в Мюнхені (Lufthansa i AirCanada). Все пройшло добре. Однак у Будапешті нам прийшлось заплатити за багаж, що стало для нас несподіванкою, так як ми вже його проплачувати через Kiwi. Тому хочу сказати, що не бійтесь брати квитки через Kiwi, але будьте готові до таких нюансів. Нехай щастить
-
Привіт. віза моєї дівчини вийшла місяць тому, мій ще на оцінці Чи є спосіб прискорити це
-
Скажите, если я живу в Мюнхене, я могу привезти лично паспорт чтобы отдать в Берлин? Или только письмом, если не живешь в Берлине
-
я до речі не українське громадянство
-
дякую 🙏
-
Hayır, yabancılar için en az üç ay…
-
Добрий день Підкажіть будь ласка до якого часу ще можна подати документи на візу канадську ?
-
Всем добрый день! Три недели назад подавали паспорта в Берлине, чтоб из отправили на вклейку. До сегодняшнего дня паспорта обратно не получили. Никакой обратной связи по электронной почте тоже нет. Единственное, в личном кабинете на следующий день после подачи паспорта был изменен Application Status на «Your application was approved». Посоветуйте пожалуйста, как поступать в этом случае? Куда-то написать или позвонить? Подойти в VFS Global Berlin? Спасибо