UA to Canada CUAET
-
Скажу для информации , вчера летел только с печатью карты побыта , Варшава-Франкфурт-Торонто , во Франкфурте спросили где карта побыта, сказали что только печатка и рейс транзитный , показал билеты , забрала документы , через минуту вернулась , поставила печать о выезде и пропустили.
-
Підкажіть будь ласка, якщо я живу у цивільному шлюбі, але моя дружина громадянин іншої держави, яку форму треба заповнити для підтвердження спорідненості? Дякую
-
пошукайте по чату common law. якщо коротко — докази сумісного проживання більше року (це найважливіше — саме більше року), фото з різного періоду ваших відносин, бажано ще common law declaration і історію ваших стосунків (щоб вони додатково нічого не просили потім дослати)
-
Фактически,на сколько я знаю
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, кто-нибудь получал здесь заграничный паспорт по просроченному внутреннему находясь за границей?
-
Ребят если здесь есть риелторы напишите в личку пожалуйста
-
Добрий день Чи можна отримати WP по visitor віза без листа POE до 31.03?Чи писати в кризову?
-
завжди потрібно писати правду. якщо фактична інформація відрізняється від того, що ви написали раніше у анкеті і ви насправді працювали, можете додатково завантажити одним файлом з cv, що зробили помилку і не вказали усю інформацію про роботу.
-
Мене теж це цікавить. Писати мою адресу в Україні чи адресу людини, якій я хочу, щоб відправили мої документи у Варшаві, тоді над адресою моє ім’я чи ім’я тієї людини. І на третьому листочку, писати ім’я людині, якій відправлять мої документи, чи писати моє ім’я, бо я заповнювала документи дітям та чоловікові. Заплуталася зовсім.
-
😍 Dear Binary Trader's For 90% to 95% Accurate Signals Join our channel now !! ✅ 100% Satisfied Signals With the investment of $500 to earn $7,500 in 72 hours of trade👇👇👇👇t.me/+Do46oEfhd243ZTU8 t.me/+Do46oEfhd243ZTU8
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, взяли билеты в Канаду через Цюрих. Там нужна виза? Спасибо за ответ.