UA to Canada CUAET
-
Фейк?
-
Не хочу розводити дезінформацію але моя знайома, яка живе в Калгарі була на саміті місцевих чиновників (працює також в цій сфері) підтвердила цю інфу. Просто потрібно тепер дочекатися офіційної заяви Всім гарного дня!😊
-
новини були про продовження settlement services, багато хто плутає це з програмою куает) можу сказати, що зазвичай про продовження будь-яких програм стає відомо за день-два до їх закінчення. все інше — не більше, ніж плітки. чиновники із Калгарі — це не ircc
-
Добрий день. Якщо на подачу біометрії неправильно написала дату в листі замість 1986 03 10 відправила 1986 10 03. І вже не можу змінити
-
На вклейку не нужно записываться, просто придти и принести, либо отправить
-
Доброго дня, теж цікавить це питання. Вам хтось відповів?
-
можна податись по простроченому паспорту, а на вклейку відправити новий.
-
Подскажите пожалуйста,что такое валидация?
-
Добрий день) підкажіть чи подавав може хтось недавно по Укр паспорту? Паспорти прострочені закордонні Не встигнуться зробити до 31.03
-
Він дуже прострочений У 18 році Старша людина
-
Всім привіт )Підкажіть де краще купляти квитки в Канаду мені потрібно в едмонтон ,які кращі рейси і звідки?Дякую.
-
терміну «валідація біометріі» немає, це неточний переклад з англійської на українську. слово “validity” в biometric validity letter означає термін дії біометріі, а не валідація.
-
Дякую!☺️
-
222 день ожидания, ускоряю процесс силой мыслей, пока ничего не выходит, ждём дальше
-
Некоторые ждут с мая 2022, так что ускорить - понятие относительное.
-
місяць очікування — це можна сказати не очікування зовсім)