Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Віталік
    wrote on last edited by
    🇨🇦 Як пришвидшити розгляд біометрії, якщо пройшли її 2 місяці тому і досі не отримали Biometric Validity Letter Можна написати листи на наступні імейли: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] Не факт, що допоможе, але спробувати варто. Найчастіше відповідають з першого. Шаблон листа: Dear IRCC Officer, I passed biometrics for CUAET on June 10 and still haven’t received Biometric Validity Letter and my visa application was not processed. I ask you to please priority process my application number … (вказуєте номер анкети) as I want to get the visa and go to Canada as soon as possible. Thank you for your assistance. Best regards, … (ім’я, прізвище) Бажано прикласти фото першої сторінки паспорту. Буває ще, що Вам вже виписали foil-less візу, але чомусь вона не дійшла на імейл. Тоді Вам про це повідомлять і можна запросити вислати її повторно. Це правда у випадках, коли чекаєте з весни. Зазвичай просто пишуть, що Ваша анкета в роботі, чекайте. Але в будь-якому разі буває, що запит паспорту приходить протягом тижня після такого імейлу. В кризову форму теж можна написати, вибравши пункт прискорення розгляду, але туди мабуть стільки таких заявок надходить, що вони цього не роблять 🙈 Бо ж CUAET рахується і так «екстренним виїздом». Також є гаряча лінія імміграційної служби Канади +1-613-321-4243
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    для какой цели? для какой организации?
    1 Reply Last reply
    0
  • t513281043T Offline
    t513281043T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Подскажите, с кризис формой можно как-то еще связаться, не через форму на сайте? Может мейл какой-то есть?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Руслан
    wrote on last edited by
    Что есть оконченное высшее образование, аспирантуры, докторская...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phill 🇺🇦
    wrote on last edited by
    якщо ви приїхали 10 грудня 2022 року то у вас наразі діє безвіз (він закінчиться до 28 березня) і краще піти в ужонд і зробити песель (якщо нема) і отримати статус УКР. З цим статусом ви не будете втрачати дні безвізу і отримаєте можливість їздити країнами шенгену. Але 2 моменти: - можуть відмовити бо по закону ви мали це зробити напротязі 30 діб як приїхали - якщо побачать канадську візу (в законі так і не знайшов де б про це писали, але дружині моїй відмовили саме через це) Мабуть ще є варіант поїхати до Франції поки є безвіз і отримувати там якийсь статус, але по тих питаннях я не підкажу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Antonina
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Підкажіть будь ласка якщо заява у пріоритеті, скільки часу займає іх розгляд?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Руслан
    wrote on last edited by
    Спасибо, разобрался🤝
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    как и обычная заявка - от 1 дня до бесконечности
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Программ получения PR в Канаде великое множество, у всех из них разные условия относительно местного и зарубежного опыта работы. Стрим Express Entry, на который я дал ссылку, требует только год опыта работы в Канаде, все верно. За зарубежный опыт при его наличии баллы тоже дадут, хоть он и не является обязательным. Если его нет на данный момент - высиживать его наверное смысла не имеет, и можно искать работу в Канаде. Переезжать для этого не обязательно, можно начинать искать удаленно
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    За пределами Канады медосмотр НЕ бесплатный, действует год, в Канаде он бесплатный тоже только в паре провинций, сколько он еще будет бесплатным - неизвестно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка, що мені робити в такій ситуації. Я проживаю в Норвегії Посольство Канади в Норвегії не займається візами Cuaet. Біометрію сдавала в Швеції Прийшло запрошення висилати паспорт Мене цікавить чи можу я поштою вислати паспорт з Норвегії наприклад до Швеції для вклейки візи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t488196544T Offline
    t488196544T Offline
    Юлія
    wrote on last edited by
    Ви все правильно кажете👍 В песелі через візу відмовляють, бо на це є внутрішнє розпорядження міністрества, в законі це ніде не прописано.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksandr Sim
    wrote on last edited by
    Странное правило, но спасибо за информацию 🙏😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    вам нужно в первую очередь убедиться, что в выбранном VFS вам смогут отправить паспорт обратно. То есть идете на сайт шведского VFS - visa.vfsglobal.com/swe/en/can/additional-services и видите там в списке Норвегию. значит можете
    1 Reply Last reply
    0
  • t520286986T Offline
    t520286986T Offline
    Виталий
    wrote on last edited by
    Выбачте , а в яких саме провінціях ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t462606865T Offline
    t462606865T Offline
    Katya Sener
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, кто сталкивался. Я подавала групповую анкету (я как заявитель) на себя, мужа и ребенка(5 лет). Я получила подтверждение 3 недели назад , что могу отправлять паспорт на вклейку визы. Но у мужа и сына статус не поменялся. Распространяется ли на всех членов семьи мое положительное решение? Можем ли мы всей семьей отправлять паспорта на вклейку или же надо все таки ждать решение по каждому ? Спасибо за ответ ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    точно знаю только про Манитобу и BC
    1 Reply Last reply
    0
  • t206161269T Offline
    t206161269T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Кому-то нужно 3 билета бесплатных ? 2 раза заявка открылась ) есть 30 мин заполнить данные
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leyla Şenel
    wrote on last edited by
    Всем привет. Два месяца назад сдали паспорта в VFS в стамбуле с мужем. Через две недели я получила паспорт, а паспорт мужа все еще в офисе IRCC. Что можно поделать в этой ситуации? Маил отправляли, звонили в ВЦ, но никакой новой информации.
    1 Reply Last reply
    0
  • t488196544T Offline
    t488196544T Offline
    Юлія
    wrote on last edited by
    Не распространяется. Несмотря на групповую заявку, все анкеты рассматриваются индивидуально.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags