UA to Canada CUAET
-
До какого времени действует программа?
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
Как думаете продлять cuaet?
-
Вибачте, перепитаю. Чоловік зі мною не летить, він не може на даний момент залишити Україну , поки не закінчиться війна. Тобто коли він приєднається невідомо. Мене цікавить як правильно зробити саме в такому випадку. Окремо заповнити чи додати до своєї? Дякую!
-
Как закреп восстановить, а то нет его?
-
Если кроме свидетельства о рождении и загран рф нет ничего на руках ( id заказан нужно ждать получения ) возможно ли подать заявление на cuaet?
-
Ярмарка вакансий еще открыта ?
-
Дякую 🙏
-
А смысл гадать?
-
ви можете подати його з вашого кабінету. усі заявки розглядаються окремо, на розгляд вашої це ніяк не вплине.
-
Пишемо що з 18років і до сьогодні не працює
-
До 10 тысяч долларов,кажется
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, яку суму доларів можна привезти з собою в канаду на одну людину або сімейну пару? Чи потрібно декларувати?
-
На человека
-
Благодарю Это на семью или на человека?
-
всім привіт! підкажіть будь-ласка, як дізнатися чи вже вклеїли візу і можна їхати забирати паспорт?!) Гаага
-
Доброй ночи, подскажите пожалуйста есть телеграмм группа Оттава Онтарио?
-
На конечной просто не будет офицера
-
Вітаю. Таке питання: Лечу до Калгарі з пересадкою в Монреалі. Мені обов'язково потрібно робити WP в Монреалі? Чи мене спокійно можуть пустити вже робити це все діло в Калгарі? Чи навіть нема сенсу просити офіцера зробити WP на кінцевій?
-
На кінцевій ви навіть ніякий контроль не проходите, вийшов з літака забрали валізи і пішли поїхали)
16 Jan 2023, 06:08
175419/286523
about an hour ago