UA to Canada CUAET
-
По всей Европе для Украины кроме UK виза не нужна Не верите мне - посмотрите в Википедии
-
В Швейцарию нужна шенгенская виза,а не безвиз
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, муж сейчас в румынии, я в Польше заполняю анкету, а надо подкрепить разрешение на вывоз детей, как его сделать в Румынии? Может есть какой-то образец, а то мужа нотариус послал писать дома, а потом он заверит, будет ли это правильно?
-
у вас стоїть імміграційна віза в паспорті, в якій написано immigrant?
-
ну вот имея визу permanent residence, потом после прилета в Канаду
-
ви про що саме? permanent resident card звісно тільки після отримання permanent residence через якусь із імміграційних програм.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, а якщо я оформлюю дані для дитини у заявці, що мені вказувати у питанні - чи плануєте ви працювати у Канаді? Якщо ставлю відповідь ні, то виходить visitor Visa Applikation. Це норм? Дитині і 1.8 р Дякую
-
😂🙈 ви самі розумієте, що ви пишете, і що ви заповнюєте? Ви збираєтесь працювати в Канаді? Якщо ні, то ставите ні і ворк перміт не отримуйте, отримуйте візітор, звісно, якщо ви їдете з кимось, хто буде працювати, щоб годувати дитину, котрій 1.8 років.
-
это норм
-
ви уважно прочитали питання? учасниця запитувала про дитину.
-
Привет, вклейку визы тоже в Братиславе делали?
-
t.me/UAtoCanada/166608
-
Доброго дня, шановне панство. Допоможіть будь-ласка із формою IMM5546 "Details military service", як і багато хто не можу завантажити її із сайту. Також буду вдячний за любі поради щодо заповнення, з Вашого досвіду, в дірект. З повагою, Сергій
-
цей чат створений щоб люди могли собі задавати та відповідати на питання
-
Звісно. Ну а логіка? Дитина 1.8 р, ставиш, що дитина не буде працювати, логічно? То і віза дитині буде не робоча
-
вся інформація є в закріпленому
-
Добрый день! Подскажите, если виза QUAET получена, но в Канаду прилетаем в апреле, возможно будет получить пособие от IRCC?
-
на запитання учасниці вже відповіли перед вами. ваш сарказм зовсім недоречний як і зміст вашого повідомлення
-
не будет
-
Привет кто знает не будет ли проблем с получение помощи 3000 $ Если при въезде было декларировано 25 тысяч и такая же сума лежит на банковском счету
16 Jan 2023, 06:08
175885/287117
44 minutes ago