UA to Canada CUAET
-
Привіт всім! Я здала біометричні дані тиждень тому у Хельсінкі. Чекаю на відповідь...на пошту)
-
Дякую.
-
дати без пробілів. якщо 19 і 21 число, наприклад, це теж вважається пробілом.
-
Здравствуйте. Подскажите, не совсем поняла. Мы получили визы Visitor , при оформлении не ставили галочку, что хотим работать. Мы можем подаваться на финансовую помощь?
-
побачила , дякую
-
Доброго дня! Порадьте, будь ласка! Робила візу собі, потім чоловікові, окремо, не групову сімейну. Потім синові 4 роки. Але нам з чоловіком дуже швидко приходили листи для біометріі і запит на паспорт, а в сина вже два тижні застій, тільки підтвердження анкети Як думаєте, зробити нову візу мені і синові разом? Маю інший паспорт ще на нього можна зообити другу візу?
-
Добрый день. То знает, что значит это сообщение? The decision envelope for your application, tracking ІD. has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO.
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, заполнили анкеты,биометрия на 6.03. Но забыли в одной анкете упомянуть что был отказ в туристической визе в Америку 10 лет назад. Как добавить эту информацию?
-
Ну я знаю что там написано. Я имел ввиду что такое CVO и на каком этапе процесс?
-
Ваш паспорт був відправлений з офісу ІРСС, погугліть що таке СVO
-
Погуліть, як я))) все у процесі
-
В Новой Скошии 238 САД ( 130 терапевт+ 108 флюорография/кровь). Можно в Украине ( Киев и Львов). secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx Там введите Украина и увидите контакты
-
Відмотайте чат на кілька десятків повідомлень і навіть прочитаєте, яка черга була у суботу.
-
есть информация на официальных сайтах и в закрепах. изучайте
-
Доброго дня вибачте а чи хтось знає чи будуть виплати після 31 березня. Якщо наприклад ми летимо 5 квітня. Чи є десь якась офіційна інформація
-
Здравствуйте.Отдал паспорт на вклейку как узнать что надо ехать забирать.Пришло письмо для офицера в Канаде.
-
Так. Чекаємо відповідь з 23 лютого
-
Вопрос: а что с выплатами старикам? Которые не будут брать ворк пермит?свекрови 83... Спасибо!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, а записатися у Львів на біометрію так і залишилося на імейл треба відправляти дані?
-
краков 960 взослый, 650 детский
16 Jan 2023, 06:08
176009/286334
about an hour ago