UA to Canada CUAET
-
Тим не менш, я можу пізніше подовжити вп на підставі візи,так?
-
Закріплене повідомлення - відповіді на популярні питання - пункт 4. Це працює і у напрямку внутрішній паспорт міняємо на закордонний, коли його отримали. Якщо не бачите закріплене повідомлення, то посилання на нього є у описі чату.
-
Ви можете податись без паспорту і подати на новий в Польщі. Там дальше дивитись по ситуації. Якщо прийде реквест, а паспорта ще не буде, то на даний момент можна виготовити SJTD ( але там не зі всіх країн можливий виліт), як буде після 31 березня не знаю. Потім в Канаді подаєте на новий паспорт. Якщо паспорт виготовлять швидше, то через кризис форму добавити скан паспорта
-
Спочатку у дорослих,потім у дітей.різниця пару днів.
-
Дякую за відповідь. Кризис-форма, це через сайт IRCC?
-
нет. подаваться не нужно. вп дольше, чем на 3 года не выдают по cuaet.
-
Доброго дня, підкажіть як виглядає запрошення на вклейку візи
-
Тобто при заповненні заявки на Cuaet треба подавати скан-копію натаріально завіреного перекладу, мого паперового паспорта? Чи скан безпосередньо самого паспорту, яким він є (на українській)?
-
Не знаєте чому не заходе на IRCC якщо пароль вірний а пише шо нє і на пошту новий не відправляє
-
кризова вебформа: додайте в текст Ukraine2022 вибирайте temporary residence/temporary resident visa secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Подскажите отправили паспорта на вклейку в Париж. Пришло вот такое сообщение , сразу ответили, но уже как 2 недели после этого никакой информации и никто не звонил. У кого то такое было ? Что делать в такой ситуации
-
выплаты на основании любого документа, полученного по CUAET - work permit, study permit, visitor record. в закрепленном сообщении все подробно описано.
-
Меня вайбер блокировал из за звонков ирсс думая что я спам робот :) может вам вайбер заблокировал аккаунт, разблокируется если что легко пишите в поддержку и минут 30 активируют назад
-
Пытаюсь позвонить в Оттаву через Вайбер аут, выбивает с ошибкой "сбой вызова". Кто-то сталкивался?
-
скан внутреннего+перевод из бюро переводов одним файлом, если там имя не на английском во внутрениий визу не вклеивают, а разовый проездной документ sjtd не везде выдают уже
-
Походу действительно заблокировал. Пишет покупки в Вайбер аут заблокированы. Сейчас напишу в техподдержку
-
Подайте с тем паспортом который есть, заявку согласуют. И параллельно делайте загран, я бы вам так посоветовал. Но в любом случае по укр паспорту вы можете подать заявку
-
Вітаю всіх, відгукніться будь ласка ті, хто робив візу в Канаду у Великобританії
-
Ага,на імейл не приходе лист зі зміною пароля
-
ви точно нажимаєте на forgot your password?
16 Jan 2023, 06:08
176155/286157
less than a minute ago