UA to Canada CUAET
-
А так чтоб коротко объяснить,ятак понимаю там баллы сама провинция добавляет ?..или в чем основное преимущество провинц.программ ,чтоб возраст компенсировать?
-
Добрый вечер! Сдавали биометрмю с мужем. Тоже семейная заявка. У него статус completed, а у меня только номер, дата сдачи, дата, до которой она действительна. Старшие товарищи тут подсказали, что это норм.
-
На руки
-
привіт, по приїзді в Канаду (letter of introduction є) в аеропорту видають на руки work permit, чи в аеропорту ти тільки на нього подаєшся а далі він кудись приходить поштою і тд?
-
Друзья добрый вечер Чтоб вивести паспорт из визовый центр нужно бронировать встречу или и так сразу без этого можно взять?
-
Привет, ребята
-
Понял Спасибо
-
Добрий вечір, підкажіть, будь-ласка, така ситуація: прийшов лист на здачу біометрії, сьогодні здала, але кабінет зареєстрований на одну емейл адресу, а при здачі біометрії вказала в паперовій заяві помилково іншу, що тепер робити ? Йти перездавати і заповнювати в візовом центрі по новому заяву з правильною адресою чи все одно повідомлення будуть приходити в кабінет який зареєстрований на іншу емейл адресу? Хто стикався чи знає підкажіть, заздалегідь дякую!
-
нічого страшного, імейл який ви вказували при здачі біо ні на що не впливає.
-
Ось таку дали в візовому центрі (це копія) в ній випадково вказала не ту емейл адресу ( кабінет зареєстрований на іншу) тому питання чи не буде проблем через це, чи будуть подальші дії приходити в кабінет чи все таки це на щось вплине
-
Спасибо👍
-
Добрый вечер Подскажите пожалуйста было ли у кого-то что не переходит на следующую страницу ? Когда заполнил свое фактическое место жительства и места в которых жил более чем 6 месяцев за последние 5 лет Обновлял страницу, заполнял заново, но не грузит все равно. Пишет заполните данные где вы жили и все
-
підскажіть. можу забирать паспорт?
-
Це Ви, сходе, погано прочитали моє повідомлення. Я пояснила, що заповнюю це в анкеті дитини . І відповідно питаю, що поставити у випадку з нею - варіант буду працювати чи ні. Уважніше читайте перш ніж щось писати. І майте трішки поваги до інших. Всього найкращого 🌟
-
я вам вже відповідала на це питання раніше
-
Включить пк, зайти в гугл
-
прочитати закріплене повідомлення
-
Добрый вечер. Хотела бы подать на визу. Что для этого надо ?
-
10 днів
-
Да, можете забирать паспорт. Подскажите, пожалуйста, сколько дней у вас заняло с момента отправки паспорта до этого письма?
16 Jan 2023, 06:08
176238/287049
11 minutes ago