Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1780152400T Offline
    t1780152400T Offline
    Igor Kruhlyk
    wrote on last edited by
    Я незнаю , ні то ні )) тож таке , яж не заробити на цьому хочу , своє повернути , а не вийде то так і буде , я в цьому не сильний яка там процедура , якщо чесно вам сказати )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    якщо у вас classic/best rate, то змінити взагалі не вийде. якщо flex, то Fee (100€) + Flight price difference. тобто різниця між тим, скільки ви заплатили і ціною, яка є зараз.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1780152400T Offline
    t1780152400T Offline
    Igor Kruhlyk
    wrote on last edited by
    Дякую !) ну нічого трохи поспішив ) за помилки потрібно платити )
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    я розумію, тому я вам і намагаюсь пояснити) інакше були б реселлери квитків, якщо це було б так просто і недорого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Василь
    wrote on last edited by
    Адміністратори, підкажіть буль ласка. Коли заповнював анкету на дитину ( 16 років ) - не вказав, що потрібен Work Permit. Віза вже вклеєна в паспорт дитини. Чи можна зараз попросити листом про Робочу візу ( маю на увазі отримати Letter of Introduction ). Ще до кінця не спланував, що дитина робитиме по закінченні 12 класу у Канаді...
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    учасниця чату писала, що попросила letter of introduction для дочки, і їй дали. але це було ще минулого року, коли видавали всім візитор візи, навіть тим, хто ставив відмітку. інша учасниця, яка з такою проблемою зверталась через кризову, відповіді якоїсь конкретної від ircc не отримала. і листа відповідно теж. я так розумію, ви після березня вже збираєтесь?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Василь
    wrote on last edited by
    Maya, підкажіть...Я зробив помилку при заповненні - заповнив анкету від імені сина, а йому тоді було 16 років. Візу вклеїли, не звернули увагу на це. Тепер думаю, коли я напишу в кризову форму прохання про Letter of Introduction від свого імені чи буде це правильно. Те ж стосується , якщо писати від його імені...Вони можуть звернути увагу на цю помилку ! ( не має 18 років ), які це матиме наслідки. Тепер не знаю, що робити... Як би Ви діяли ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    не буде наслідків, не хвилюйтесь. ваш син не перший, кому дали візу, коли жоден із батьків не підписався. пишіть від його імені. якщо вашого підпису немає в його анкеті , вам прийде відповідь, що ви не є його представником.
    1 Reply Last reply
    0
  • t310386863T Offline
    t310386863T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Розкажіть, будь ласка, шо у вас по термінах вийшло? Точніше по дедлайнах на різних стадіях, намагаюсь продумати сутиацію з житлом і роботою там де зараз знаходжуся 1) подати - дедлайн 31.03 … Відправити па вклейку - 30 днів А через скільки треба бути в Канаді? Бо квитки теж не дешеві, хотілося б заздалегідь купити🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denis
    wrote on last edited by
    #Віза #Вклейка #Варшава Шукав актуальну адресу візового центру у Варшаві. Можливо комусь також знадобиться Aleje Jerozolimskie 179, Warsaw 02-222 (“Blue Office 1” office part of the Blue City Mall, 2nd floor)) Повне повідомлення VFS Poland: "Починаючи з 23 січня 2023 року Канадський візовий центр у Варшаві буде переміщено за адресою: Aleje Jerozolimskie 179, 02-222 Варшава, (2 поверх в офiснiй частинi «Blue Office 1» будівлі торгового центру CH Blue City. Попередня адреса більше не буде дійсна."
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    немає вимог одразу летіти в Канаду, як отримаєте візу. строк дії візи буде вказаний у самій візі (приїхати можна навіть у останній день), строк дії letter of introduction в самому листі. 30 днів для відправки паспорта зараз де-факто відмінили, хоча в правилах програми це не написано. якщо збираєтесь брати квитки, то з гарним запасом по датам, тому що ситуації бувають різні. візу можуть довго схвалювати, або якийсь форс-мажор після схвалення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t310386863T Offline
    t310386863T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Безмежно дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста, National identity of applicant для ребёнка указывать NO или данные свидетельства о рождении?
    1 Reply Last reply
    0
  • t310386863T Offline
    t310386863T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Ще питання маю про common-law partner Почитала трошки чат, і бачу шо ситуація різна у кожного Ми разом з липня 2021 Але на той час працювали в Еміратах, де жили разом, але по факту нас так поселила компанія і фактично почали знімати житло разом тільки в травні 2022, коли він поміняв роботу В лютому 2022 він місяць провів в Україні, за моїм запрошенням. Фотографії є з усіх часів, але як довести їхню дату, наприклад? Блін та навіть обручку маю з жовтня 2021, але так і не одружилися досі з різних причин(((
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Василь
    wrote on last edited by
    Якщо не вказав ,що хочеш працювати, то яку назву має заява на подачу : Temporary Resident Visa чи Temporary Resident Permit . Потрібно написати кризову форму і не знаю, що вибрати в колонці - Specifically, what application did you submit?
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    вам потрібно довести, що ви разом проживали більше року. ви разом з липня 2021, але року сумісного проживання немає, так? розкажіть по датам, більш детально. тому що не зовсім зрозуміло скільки ви фактично прожили разом. не скільки у відносинах, а саме сумісне проживання
    1 Reply Last reply
    0
  • t310386863T Offline
    t310386863T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Ми жили в одному accomodation з червня 2021, не було потреби просто знімати щось разом, адже компанія надавала житло. Тому жили разом, але неформально🥲 Потім січень я провела в Україні, лютий - він зі мною (запрошення по моїй прописці), а з травня вже остаточно разом знімаємо Фото разом в побуті, скажімо, є з липня 2021, тобто рік і 8 місяців По рахунках мало що спільного(
    1 Reply Last reply
    0
  • t310386863T Offline
    t310386863T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Так, дякую велике І так одружуватимемось, але всюди тяганина з документами, що в Еміратах, що в Індії( був ризик, що до кінця місяця не встигнемо🤦‍♀️ отож і перепитувала за common law
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    зрозуміло. тоді в вашому випадку єдиний вихід — одружитися. вони досить прискіпливо відносяться до вимоги сумісного проживання більше року для коммон ло. якщо одружитесь, такої вимоги не буде. поки що подача — до 31 березня, тож краще не зволікати, якщо є плани приїхати до Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denis
    wrote on last edited by
    Они приняли информацию и если что-то не так, то связаться позже. Дежурный ответ
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags