UA to Canada CUAET
-
Доброго дня Прошу відгукнутись тих, хто мав досвід з відправкою паспорта для вклейки візи з однієї країни в іншу В мому випадку з Норвегії потрібно відправити в візовий центр наприклад Швеції, ця послуга доступна Я не розумію до кінця як це робити
-
на пошті сказали що не можна наперед оплатити зворотню доставку
-
Ви вкладали в конверт чек з оплатою зворотньої доставки?
-
Значит что можно забирать паспорт! А вы обратную доставку оплачивали! Если нет то самим забирать, или звонить им чтоб отправили и оплатить доставку! Только в Украину они не отправляют!
-
Вы не думайте а звоните узнавайте и прочтите документ! Там все описано!
-
Це не на пошті повинно було оплачуватись. По дзвінку ніхто нічого вам не відправить. Подрузі теж не віддадуть, оскільки, щоб це сталось, ви мали заздалегідь заповнити дещо в документах і написати довіреність. Вам потрібно їхати забирати самому. Спробувати ще написати в кризову форму
-
а є може номер куда це саме дзвонити?
-
верно, родители без украинского гражданства не подходят под программу
-
Звоните и просите чтобы скинули емеил куда прислать чек для обратной доставки и адресом! Или едете сами забираете алгоритм описан в документе! Телефон здесь! visa.vfsglobal.com/pol/en/can/contact-us
-
дешевый отель вы сами ищите в торонто. организация по расселению дает бесплатно номер, если он есть в наличии
-
Не продлили акцию которая заканчивается 31 марта ?
-
если работодатель попросит
-
Для українців немає термінів для здачі біометрії. Головне, що вам обов'язково потрібно зробити, то заповнити і подати заявку до 31 березня.
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста, при заполнении анкеты надо ли указать в адресе проживания номер квартиры в которой я проживаю, ведь в вопросе об адресе просят только улицу и номер дома?
-
перед тем, как будете лететь, можно заранее
-
Підкажіть, якщо хочу відправити паспорт своєї дитини на вклейку, документи всі ті самі? -реквест -консент форма -загран Не треба довіреність, що я «забираю» паспорт своєї дитини і типу за неї все це заповнила? Чи потрібні якісь доки батьків додавати?
-
Украинский загран старого образца, без биометрии действителен 2 года (до конца 2025) поставят ли визу, и на какой срок? До конца паспорта?
-
в официальных источниках, ссылки на которые в закрепленном сообщении
-
заявка не аннулируется, если за месяц не сдать биометрию
-
Скажіть будь ласка якщо прийшов лист забрати паспорт з візою чи треба знову записуватися до візового центру?
16 Jan 2023, 06:08
177203/285905
7 minutes ago