UA to Canada CUAET
-
про красиві міста, це ви помиляєтесь. уся Брітіш Коламбія дуже красива і тут не холодно, якщо не в interior. із сервісом теж все окей тут
-
Мы в Галифаксе.
-
здесь есть океан и горы, которых нет ни в Мюнхене, ни в Праге, ни в Кракове - если конечно вы не в музее жить планировали. насчет Паттайи плюсую, хоть мы и очень любим острова Сиамского залива
-
якщо вам Паттайя подобається, то моє питання про Ванкувер знято) все дуже ясно стало)
-
Про 50+ стран - аналогично. Если тут нет такого количества трамваев и скоростных электричек как в Мюнхене, нет архитектуры как в Праге или Кракове, нет пляжей как Майами или Барселоне, и нет цен как Паттайе или Алании , то что тут делать? Хоть по какому параметру Ванкувер хорош?
-
Канада дійсно не для всіх, але читати таке про Ванкувер, це вже занадто) хоча я не перший раз бачу таких людей. одна дівчина в інстаграмі писала, що “Ванкувер — это помойка на берегу океана”, ще до війни. після цього я взагалі нічому не дивуюсь) а ви де саме живете?
-
до сих пір не можу перестати сміятись. порівнювати ціни з Паттаєю. окей, мені і в Катманду було класно)) порівнювати бідні країни Азії з Канадою це просто топ)
-
Всем привет! Скажите, были ли новости касательно продления КУАЭТ какие-то?
-
буду рада, якщо покажете мені все це, особливо дрова і болото) бо на рандомних фото з телефона я все це не можу знайти)
-
як буде літо рекомендую вам піти у хайк на St Marks summit. дуже гарні краєвиди і болота не видно зверху)) і так, це я на фото, якщо ви знов подумали, що я вигадую)
-
я живу в Ванкувері і це мої фото)) але я бачу ви напевно зовсім не в Ванкувері живете, тому і пишете суцільну маячню. десь у Нью весті може і є дрова на річці, бо це такий район. але можна жити у іншому районі, якщо вас щось не влаштовує)
-
сэр, я конечно понимаю, что вы за 8 месяцев уже все лучше всех поняли и объездили всю провинцию, в отличие от нас, живущих тут шесть лет. но судя по вашей риторике, вы дальше набережной в нью-весте мало что видели. и если вы дальше собираетесь называть наш город наркоманским колхозом, вам скорее всего придется отдохнуть в RO
-
так, я живу у одному із найкращих міст світу — у Ванкувері, в улюбленій і коханій Канаді, яка дала мені дуже багато. я люблю її людей, природу і можливості. навідміну від тих, хто бачить г*вно всюди. нажаль є і такий тип людей, з цим я згодна
-
А также на Marine drive, на Stevenson в Ричмонде, в Кокитлам и абсолютно везде, кроме трех квадратных километров даунтауна. Но если вы никуда не выходите за пределы розового мира и готовы платить 2500 cad в месяц за аренду для жизни в нем , то все понятно
-
Якесь болото з калюжами