UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста, у меня имелся грешок за вождение в нетрезвом виде, я указал в анкете, что такой случай был, а в анкете просят приложить имеющуюся информацию по данному делу. У меня есть решение суда. Вопрос: надо ли делать перевод на английский этого решения и если да, то какой перевод, нотариально заверенный или достаточно заверения бюро переводов?
-
Всем привет. Нужна помощь. При оформлении авиабилетов какой номер вносить SJTD. Загран паспортов нет.
-
t.me/UAtoCanada/199005
-
@flore1n2 правила чату, пункт 3.
-
passport collection
-
Чтобы забрать паспорт после вклейки запись не нужна насколько я знаю.
-
Привіт. Отримала листа на вклайку візи, а на дитину (4роки) ні. Термін 30 днів вже підходить, тому висилати свій паспорт, а дитини потім окремо?чи так можна ? Чи може разом вислати, але дитині не прийшло запрошення на вклейку? Може можна пришвидшити то якось? Хто знає чи мав досвід🙏дякую
-
Доброго дня. Питання до українців. Хтось створював нову аплікацію після 6 місяців очікування ? І після цього був запит на паспорт ?
-
Живу в Польші тому буду відправляти тут по місцю. А для дитини треба вкладати додаткові документи? Наприклад переклад свідоцтва про народження ?
-
Добрий ранок. В Берлін відправляйте ваш і дитячий, думаю до кінця місяця вам обом уже вклеють) багато є чудових агенств.