UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, у кого було таке, прийшов original passport request, 3 тижні тому відвезли паспорт, сьогодня прийшов лист в кабінет Letter of introduction, в якому написано, що initially approved, але фінальне рішення про ворк перміт і можливість в‘їзду в Канаду буде прийнято офіцером після examination. При цьому не написано, чи можна вже забирати паспорт. Статус final decision is made. То радіти чи ні?))))
-
Подскажите пожалуйста, сможет ли дочка 16 лет прилететь сама в Канаду с Европы ? Я хочу улететь в Канаду до 31.03, а она еще не получила вклеенную визу cuaet в паспорт. Потом мама прилетит или надо будет за ней мне лететь в Европу?
-
Підкажіть будь ласка, хтось купував в Європі акумуляторні електроінструменти які можуть заряджатися від 120v? Як вони працюють в Канаді?
-
Добрый день . Подскажите у кого так же было , что делали в этой ситуации. Получила реквест 7 ого февраля и 10 ого лично отдала паспорт в Дюссельдорф. Сегодня 7 марта никакого письма не приходила . В кабинете нечего не поменялось .
-
Так , вказала і нічого не пройшло .
-
Email вказували у consent form? На нього не прийшов номер від німецького VAC для відслідковування?
-
Посмотрите в чате pets to Canada
-
Шановні співвітчизники, будь ласка, відгукгіться, якщо знаєте: чи можуть батьки самі вперше в‘їхати до Канади, потім виіхати та знову приїхати з двома дітьми, вже після 31.03? Чи необхідно дітям перетнути кордон до 31.03, шоб вони потім могли навчатися в Канаді? Дякую🌷
-
Я б на вашому місці пішов у візовий центр. Хоча б емейл ви мали отримати про те, що ваш паспорт поїхав у посольство. Якщо з емейлом нічого не наплутали, то ваш паспорт досі нікуди не поїхав з візового. А так бути не повинно. Літом такі випадки ще бували (паспорт відправили з візового, вклеїли візу, повернули у візовий, а людина нічого не отримала і тупо чекає), а от зараз це рідкість.
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка які саме документи потрібно мати з собою, щоб особисто подати паспорт на вклейку у Варшаві на місці. Дякую
-
Хтось подавався на місці?
-
Здравствуйте ! Можно , но потом через кризис форму надо будет загрузить новый паспорт , добавить напрямую в аппликацию не получиться
-
Мав на увазі зарядний пристрій, який працює від 120в.