UA to Canada CUAET
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
добрый вечер, скажите пожалуйста как долго делается виза для ребенка?
-
спершу зробила звичайну анкету тільки з біометричним паспортом ( десь на кінці листопада ) але недавно звернулась щоб змінити анкету і додала ще свідоцтво про народження, татове свідоцтво про смерть і вже вклеяну візу мами
-
По діткам зажди довго , все залежить як агенту робили і чи додавали перекладати свідоцтв
-
Мене цікавить така ситуація, якщо відправити поштою паспорти дітей ( що ще не мають реквесту) разом з дорослими, що вже мають до Варшави. Забирати хочу особисто. І якщо дитячи паспорти не будуть розглядатися на вклейку, то де вони будуть? Вони просто будуть чекати, поки їх заберуть з готовими дорослими чи як? Дякую
-
На практиці коли такі моменти довше розглядають , дітками займаються окремі візові офіцери . Звертайтесь поясню все як можна отримати без реквесту дітям візи
-
Я извиняюсь, такой вопрос. А letter of introduction, можно использовать как визу или что типа foil less visa, если она закончилась?
-
Понял спасибо А можно его отправить в визовый центр что визу вклее? А то у меня просто foil less закончилась!
-
конечно нет
-
letter of introduction пригоден только для того, что в нем написано - показать офицеру в аэропорту по прилету в Канаду, чтобы вам выдали work permit. больше он ни для чего не подходит, ни для визового центра, ни для получения канадского гражданства, ни как билет на самолет
-
я слышал, что некоторые успешно вклеивали визы даже после окончания действия foilless. рекомендую позвонить в тот VFS, куда вы хотите подавать паспорт, и задать им этот вопрос
-
Без проблем
-
У меня была foil less visa до 26.10.2022. А я по своей глупости не вклеен её в паспорт. И щас не знаю что делать? Может вы знаете что делать?