UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Маю наступне питання: я приїхав у Польщу 7 грудня 2021 року по шестимісячній візі, як відомо, в зв'язку з війною, термін дій віз продовжили легально на 18 місяців. Але це правило стосується лише Польщі, для інших країн в мене вже і безвіз повністю закінчився. І у чому власне суть питання: у мене відкрита віза до Канади. І чи можу я брати квиток з пересадкою у Європі, враховуючи, що для країн шенгенської зони я нелегально там знаходитимусь, навіть маючи активну візу до Канади та квиток туди ж? Чи можливо є якийсь виняток транзитної зони? Наприклад, квиток з точки А до точки Б, але пересадка в одній з країн шенген зонм. Чи для мене єдиний варіант, це прямий рейс на Канаду безпосередньо з Польщі? Хто стикався з такою ситуацією, що підскажете?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, ситуация следующая: подали на визу внутри канады чёрез iIRSS ещё 23.11 но на продлённый паспорт, 08.02 через кризис-форму прикрепили новый паспорт , но ответа так и нет. В кризисную форму писали, что возможно ещё сделать? WP новый получили без проблем
-
Супер , молодці там лояльно відносяться тому рада за вас ) Жаль посто шо багато чекають
-
ви через кризову писали тільки з приводу паспорта? чи запитували, чому так довго візу розглядають?
-
document number, друга строка
-
Здравствуйте. Помогите пожалуйста, как правильно составить письмо в кризис центр . Муж его не получил разрешение на вклейку визы. Я и дети очень давно получили . Я уже им писала но они попросили более подробно и точно написать. А может быть отправить сначала свой паспорт ? Подскажите пожалуйста )
-
Добрый вечер! Буду очень признательна за помощь 🙏 1. Я заполняла заявки на всех за несколько подходов так сказать.. Я запуталась и отправила одну заявку на ребенка и засабмитила отдельно . А потом завершила заявки на семью. И их тоже засабмитила как бы отдельно. ( В их числе одна снова на того же ребенка) То есть вышло, что на ребенка дважды ушла заявка. Мне стоит написать в поддержку им , что это я по ошибке или они уточнят сами/поймут/отменят одну..? 2. Оплачивается ли нами взятие биометрии? 3. Фото делают на месте? Или нужно иметь в Эл виде?