UA to Canada CUAET
-
А не буде , дружині ніяких проблем якщо я перший полечу до Канади , а вона пізніше ?
-
Всім привіт. Кто щось чув за видачу квитків з розіграшу 31.01.23? Почали давати?
-
Дякую велике за інформацію
-
Мені агенство сказало лише паспорт дитини+копія свідоцтва з перекладом (робила сама, можу дати шаблон) , а також реквести батьків+копії паспортів батьків. Все. Хто сам везе - кладуть і оригінали свідоцтв , скріншот сімейної заявки, анкету дитину, лист-прохання вклеїти.
-
А якщо на момент приїзду в Канаду я зробив медогляд але він не відображається в їхній системі, - вони будуть дивитись результати моїх обстеження і аналізу крові чи треба буде заново робити??? Чи показувати ці результати міграційна му-му офіцеру відразу після приземлення???
-
Підкажіть за скільки потрібно брати квитки ? 1 міс чи достатньо за 2 тижні ?
-
ворк перміт ніхто не перероблює автоматично, якщо ви не подаєте на зняття обмежень самостійно. якщо ваша робота не потребує зняття обмежень, міняти ворк перміт не потрібно
-
-
вам навіть з пройденим медоглядом можуть видати вп з обмеженнями. але це не означає, що медогляду немає в системі. просто в аеропорту офіцери видають такий вп. якщо ваша робота не потребує зняття обмежень, нічого робити не потрібно. детальніше є у закріпленому. t.me/UAtoCanada/189678