UA to Canada CUAET
-
Мені потрібно з Кракова в Варшаву. Але питання, що в конверт класти, які документи роздрукувати: consern form, лист підтвердження/запит на вклейку, квітанція про оплату кур‘єра (чи підійде квитанція, якщо оплатити з карти у форматі pdf?), де писати номер телефону для отримання смс? На конверті? Загальна інформація вся зрозуміла, але ось такі маленькі питання гальмують процес, бо думаєш, що зараз щось неправильно зробиш і повернуть паспорт чи ще щось. Тим паче, що батьки самі це робитимуть, я тільки даю вказівки.
-
Добрий день! Була сьогодні на біометріїї во Львові, зараз надійшов такий лист: Ваша заявка с идентификационным номером отслеживания ......... находится в пути и была отправлена в офис IRCC через Канадский визовый центр во Львове в четверг, 09 марта 2023 г., для обработки. Я вірно розумію, що це вони відправили мою біометрію на перевірку
-
Да, все верно, вложите ещё лист с личными данными, обратным адресом, телефоном и имейлом! И на этом же листе напишите чтобы вернули все паспорта ( если несколько) в одном конверте и укажите номера паспортов! Иначе вернут в разных, и попросят оплатить !
-
А Ви не знаєте номер гарячої лінії чи куди звертатися, якщо по одному з батьків відповідь надійшла моментально, а по другому - чекаємо і все ще немає.
-
Это зависит от того что вписывал в анкету при заполнении ?
-
Приходить
-
якщо ви ставили відмітку, що хочете працювати, то звісно буде віза категорії worker (w-1)
-
Привіт) часом ніхто не продає свої білети на березень в Канаду?
-
такої статистики немає, є лише дані про кількість поданих і схвалених заявок. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/key-figures.html
-
якщо перебронювання на іншу особу і можливо, по категорії білету, то плата за зміну людини у квитку буде висока. зазвичай доплатити різницю у ціні, за яку купили квиток і ціною на даний момент + сама плата за зміну.
-
t.me/UAtoCanada/28041 Пермит выдадут тоже до конца года (до конца срока паспорта)
-
Скажите пожалуйста, если у моего брата паспорт действителен до конца года (виза тоже до конца года) на сколько ему выдадут ворк Пермит , и если подавать документы на изготовление нового паспорта, то как ему быть с визой и что ему делать после окончания срока действия паспорта?