UA to Canada CUAET
-
А там щось ручкою написано?
-
Добрий вечір, робив хтось медичний огляд перед прибуттям до Канади в Європі ? Можна так? Чи тільки в Канаді треба робити? Там я читала кров і рентген.
-
t.me/UAtoCanada/189678
-
Доброго дня , можливо хтось знає де можна перекласти документ з польської на англійську в Торонто і чи можливо це зробити зі скану документу (оригінал в Польщі) ? Буду вдячна за будь яку інформацію . Гарного дня 🌸
-
Скажите, как лучше перемещаться между городами? Типа европейского Фликсбаса что то есть?
-
Пожалуйста подскажите, был запрос на вклейку визы в октябре, мы этого не сделали из-за своих проблем, можно ли сейчас получить eta?
-
Дякую вам, спробуємо щось на кшталт цього.
-
Тільки українське
-
Может у кого то есть контакты как снять квартиру в Виннипеге? Дайте пожалуйста нашу людыну
-
Flixbus, boltbus, greyhound - но летать иногда дешевле
-
у вас є громадянство країни, по якому можна приїхати по еТА?
-
Тому я і питаю, чи є якийсь варіант вирішення. В листопаді вийшов термін відправки паспорта
-
тоді на основі чого ви хочете отримати еТА, яку неможливо отримати українцям? якщо ви отримали реквест, ви можете відправити паспорт на вклейку. ще нікому не відмовляли у вклейці, якщо строк 30 днів вийшов. можете написати у кризову і попередити, що строк вийшов, але хочете відправити паспорт