UA to Canada CUAET
-
Сори, не увидел. Тогда транзитную зону нельзя покидать.
-
@melpawa правила чату, пункт 3. я вже другий раз видаляю ваше повідомлення. наступного разу — read only.
-
Підскажіть якщо була записи га біометрію і не встигли прийти літак затримали а перезаписатися не дає що в такому випадку робити?
-
Дякую
-
Никто не делится, потому как ситуация у всех одинаковая: писали 6 раз, звонили 2 раза, толку 0 ждать и все. У всей семьи есть апрув, только сына ждем. Мы в Турции, они не делают вклейку без original lr. Есть центры в Европе, где якобы принимаю паспорта детей без письма об одобрении, почитайте, здесь уйма сообщений по этой теме( поиск, детям не пришла виза, что делать).удачи вам!!
-
Так бачив, дякую
-
Друзі, хто недавнім часом летів з Франкфурту з дітьми, вклеяними в паспорт. Як все пройшло, чи були якісь проблеми?
-
Привіт. А скажіть, будь ласка , якщо сім'я яка має спільних дітей, але чоловік і дружина в цивільному шлюбі, а не в офіційному, то можна заповнювати як сім'я чи потрібно окремо?
-
Чекати і все. В моєму випадку затримка склала 3 місяці. Навіть коли подали паспорти на вклейку віз, два з чотирьох паспорти зробили за тиждень, вони вже очікують готові до видачі. А два паспорти затримуються вже два тижні, хоча на сайті є підтвердження що все гаразд, позитивне рішення є, справа закрита.
-
дякую)
-
Інформація щодо продовження дії програми CUAET. Податися на програму можна до 31 березня. Хто встиг, той отримає візу, якщо все гаразд з документами. І отримає дозвіл на роботу по прильоту на три роки (або до дати закінчення дії паспорта). Щодо одноразової фінансової допомоги, то її будуть надавати тим, хто отримав візу в паспорт (не запрошення на вклейку, а фізично вклеєну візу) до 31 березня і прилетів до Канади до 30 червня. Хто отримає візу після 31 березня або прилетить після 30 червня, то не отримає її. Підтримка новоприбулим з тимчасовим поселенням буде надаватись на розсуд провінцій і за їх кошт.
-
Здравствуйте. Когда отправлю курьером паспорт в визовый центр, где мне наблюдать за изменениями в процессе рассмотрения заявки? На сайте визового центра или в IRCC?