UA to Canada CUAET
-
они в письме написали, что вы отправляли им повторно св.о браке. если вы действительно отправляли доказательства отношений, то отправьте еще раз, тк, видимо, они не смогли открыть файл, раз их же еще раз запрашивают
-
Это уже отправляли
-
t.me/UAtoCanada/211698
-
Вам обов‘язково протягом 90 треба пройти медогляд після прибуття в Канаду. А до прибуття сугубо ваше бажання , але ось до нас заселився хлопець він пройшов медогляд у Мадриді в офіційній клініці , і йому сказали проходити заново тут у Канаді
-
А потрібно обов'язково проходити медогляд перед від'їздом до Канади ? Якщо в особистому кабінеті пише що медогляд , співбесіди не потрібні
-
Підкажіть будь ласка хто летів через США, чи потрібна транзитна віза? Якщо потрібна де її можна замовити?
-
Тобто в Україні я можу його не проходити ? В Канаді по приїзду уже обов'язково? Це для роботи потрібно, вірно розумію ? Дякую
-
Доброго дня , підскажіть будь-ласка офіцеру в першому аеропорту Канади я даю паспорт і лист з Q-код і більше нічного для work permit? Дякую за відповідь 🙏🏽
-
В ВС оплачивают медосмотр, кому то наверное даже с финансовой стороны нет смысла его делать раньше.
-
В манитобе тоже оплачивают
-
Нужна, но визу в США не дадут, даже транзитную и 99,9% что не посадят на рейс если даже вы ее получите. Вы наверное из-за дешёвых билетов это вариант смотрите.
-
Доброго дня! Хто вже проходив процедуру отримання wp? Скажіть, будь ласка, як це відбувається і що для цього потрібно? Дякую!
-
Подскажите, пожалуйста, пришло такое письмо и инвойс с суммой к оплате 0.00. Что с этим делать?
-
Привіт всім Така ситуація: здали в Італії біометрію сьогодні, номер біо не підтягнувся в кабінет. Очікувати? Дякую
-
Почекати в черзі🤣
-
Можете подсказать горячию линию на которую реально дозвонится ircc Спасибо заранее
-
В смысле? Сумма 0.00.. ))
-
А почему не посадят на рейс если она есть то?
-
Значит эту сумму должны заплатить
-
На сайте который через скайп
16 Jan 2023, 06:08
178764/287526
28 minutes ago