UA to Canada CUAET
-
Зависит от магазина. Качество так себе, но некоторые продукты существенно дешевле. Можно иногда ходить.
-
Ну, я переехала по рабочей визе, то есть работа уже бьіла. Скошиа банк, предложили такую. У неё больше кешбек, но и платное обслуживание, начиная со второго года. Первьій год ньюкамерам бесплатно. Решили так, что если не понравился, в конце года поменяю на обьічную бесплатную. На бесплатной вроде 2к лимита бьіло
-
Треба трохи пожити в країні щоб зрозуміти в яких магазинах що купувати. Але в цілому Walmart не є #1 для нас.
-
Target зайшов в Канаду, але не зрозумів як тут працювати і зачинив двері, якщо не помиляюсь, за два роки.
-
www.lapresse.ca/actualites/national/2022-03-16/guerre-en-ukraine/trudeau-ouvre-la-porte-a-des-evacuations-aeriennes.php
-
Загальні фрази. Чекаємо на завтра
-
Доброго дня. Мій чоловік через групу в ФБ познайомився з сім’єю з Канади які готові нас прийняти, надати всю необхідну допомогу (включно з допомогою зі школою, роботою, житлом). Хоч у них самих 4 дітей, але нас з 2-ма і котом вже чекають. Вони кажуть що зараз багато таких сімей. Так що раджу проглянути фейсбук
-
Поделюсь опытом. Сегодня сдавали медицину апфронт в Варшаве у Крука. Внимание! По новым правилам для украинцев теперь все упрещенно и со скидкой! 300 злотых с человека, поставили подписи галочки и направили на флюорографию(120злотых), все! Никаких анализов и осмотров не было! Теперь осталось биометрию пройти. Зашли на всякий случай в VAC, но там очень большая живая очередь..
-
Можете поділитись що за група ФБ?)
-
Народ, поделитесь группой где можно почитать об эмиграции в Канаду для беженцев из Украины которые сейчас в Польше. Фух, еле сложил все в кучу)
-
Чесно, не скажу яка це була точно група, бо підписані на купу схожих типу Канада Україна Іміграція. І в котрійсь з них побачили в коментах пропозицію канадця
-
Та я й не акцентуюся:) Я просто з дитинства мріяв переїхати до Канади (як мені впав у око цей червоний листочок:) та не хочу втратити цей шанс, будь що. Але грошей зовсім трохи. Та за роботу я не турбуюся - вже шукаю та є відчуття, що без неї не лишуся. Англійська в мене досить добра. Основна складність - перші 2 місяці через карантин та ціни на оренду. Ось я й думаю, як буде зробити найдешевше:)