UA to Canada CUAET
-
А есть официальная инфо ?
-
статус в Канаді. ви не можете мати канадського статусу не в Канаді. віза — це документ для в’їзду, ніяк не статус. почитайте інформацію на сайті
-
Ну так каждому приходило письмо (разрешение на получение wp) в кабинет IRCC после получения визы
-
так, я впевнена в тому, що написано на сайті і вмію читати. вся інформація є в закріпленому повідомленні з посиланнями на оф сайт та інше. якщо вам цікаво — можете ознайомитись
-
Дякую
-
Если Вы так уверены, подтвердите пожалуйста официальным письмом. Мы звонили и нам сказали, что даже если мы прилетим после 31вого числа, то получим эти деньги
-
В какой форме это правильно сделать ? Как автобиография или как?
-
введіть в гугл cv example. повинна бути детальна інформація про навчання, роботу а також, якщо були періоди без роботи — вказати ці періоди і пояснити на які кошти ви жили. все з 18 річного віку, без пробілів. звісно англійською
-
Спасибо за ответ , подскажите пожалуйста ещё такое ,сжимаю файл пдф потому что 2 мб максимум ,а оно при добавлении пишет мол нужен файл пдф,а я и так пдф пытаюсь добавить ,не знаете что это?
-
чесно кажучи, не знаю, як вирішити цю проблему. на жаль на порталі 2 мб обмеження, і ця форма, якщо стиснути — не приймається. можливо хтось із чату вирішував цю проблему, тому що я не знаю як. в крайньому разі, це можна через кризову дослати. тільки у розділ, де ця форма повинна бути, треба щось завантажити і відправити, а то буде висіти action required
-
Подскажите пожалуйста, а если последние года работал не официально, то отмечать, что безработный или как лучше?
-
Подскажите кто сталкивался с таким , добавляю файл PDF ,а пишет такое ,как быть???
-
Всё верно ,не получается все равно
-
Название латиницей, знаки препинания в названии файла проверьте
-
У меня такая же проблема была, я просто заходил на Google Drive, делал новый документ и все что было в старом переносил туда
-
Нотаріально завіряти? Наші нотаріуси ,здається , там всеодно не котуються. Чи достатньо заповнити заяву з підписом батька?
-
У меня такое было, в итоге после 8-10 попыток и сжатия файла не намного,хотя и до этого был допустимый размер, приняло тот же PDF 🤷♀️ от чего это зависит, увы, не знаю. Надеюсь, все получится у Вас🤞
-
І не випустять звідки куди?
-
перевірте назву файла, чи правильно написано
-
Там нет такого, поищи сферу что ближе и напиши self employed. Это не влияет
16 Jan 2023, 06:08
179168/286029
about 3 hours ago