UA to Canada CUAET
-
статус в Канаді. ви не можете мати канадського статусу не в Канаді. віза — це документ для в’їзду, ніяк не статус. почитайте інформацію на сайті
-
Ну так каждому приходило письмо (разрешение на получение wp) в кабинет IRCC после получения визы
-
так, я впевнена в тому, що написано на сайті і вмію читати. вся інформація є в закріпленому повідомленні з посиланнями на оф сайт та інше. якщо вам цікаво — можете ознайомитись
-
Если Вы так уверены, подтвердите пожалуйста официальным письмом. Мы звонили и нам сказали, что даже если мы прилетим после 31вого числа, то получим эти деньги
-
введіть в гугл cv example. повинна бути детальна інформація про навчання, роботу а також, якщо були періоди без роботи — вказати ці періоди і пояснити на які кошти ви жили. все з 18 річного віку, без пробілів. звісно англійською
-
чесно кажучи, не знаю, як вирішити цю проблему. на жаль на порталі 2 мб обмеження, і ця форма, якщо стиснути — не приймається. можливо хтось із чату вирішував цю проблему, тому що я не знаю як. в крайньому разі, це можна через кризову дослати. тільки у розділ, де ця форма повинна бути, треба щось завантажити і відправити, а то буде висіти action required
-
Подскажите пожалуйста, а если последние года работал не официально, то отмечать, что безработный или как лучше?
-
перевірте назву файла, чи правильно написано