UA to Canada CUAET
-
Интересно, а меня с галочкой ongoing не пустило, по датам все нормально было, указывал перед этим безработный, даже пытался до 15 лет..
-
Дякую, пішло🥹 Я раніше ставила безробітня, але напевно дата була не та ) Дуже дякую🙏
-
від години до року. місто здачі неважливо
-
Підкажіть, хто скільки чекав на реквест після сдачі біометрії у Львові?
-
Так, в мене теж. Треба забукати слот для здачі білметріі, а сайт щось не працює як треба. Тільки не просіть почистити кеш, будь ласка. Бо це не допомогає
-
можна не підтверджувати, все буде окей. головне мати лист підтвердження від візового з датою
-
я нічим не можу допомогти — в мене немає екстрасенсорних можливостей побачити, що ви там писали.
-
Хм, а что делать, если я учился и работал одновременно?) Но вообще не, у меня сейчас работа и учеба накладываются все равно - и пропустило, интересно..
-
не може бути все правильно і вибивати помилку. подивіться уважно, щоб не було пробілів і навчання з роботою не накладалось
-
вказуєте або одне або інше. я вказувала навчання. хоча працювала та навчалась одночасно
-
Там змінюються правила заповнення походу, була одна молода клієнтка, закінчила інст, пішла працювати, поставив інст, по роботі праця після інст, все пустило, раніше треба було ставити інститут, що не працював… треба гратись…
-
нужно подтвердить, что вы резидент провинции, показав документ, подтверждающий адрес проживания, как например, договор аренды; письмо из банка/банковская выписка с адресом; друг, который будет вашим 'гарантом' и скажет, что вы живете у него, показав свои права с адресом проживания
-
Добрий день, чи обов‘язково потрібно підтвердження винайму житла для того щоб зробити медичне страхування?
-
зависит от провинции, где-то обязательно, где-то нет. читайте правила подачи на сайте той провинции, в которую поедете, и там же будет список подходящих для этого документов
-
А тимчасові права г2 з провінції Онтаріо можуть бути таким підтвердженням?
-
клієнтка? ви заповнюєте чужі анкети за гроші? сподіваюсь ваші «клієнти» в курсі, що це заборонено.
-
Доброго дня чи летів хтось через франкфурт з стиковкою 1год 20хв чи вистачає часу?
-
пластик g2 может, тк он пришел вам по почте и на конверте указан ваш адрес. берите этот конверт и ваш g2 пластик (на нем тоже ваш адрес). должны принять, как подтверждение адреса
-
Добрий вечір, люди, що подавались на біометрію в Европі, підскажіть будь-ласка, хто де подавався і як швидко її вам зробили, та і все інше послідовне? Я знаходжусь у Франції, буду вдячна за відповідь
-
Якщо багаж транзитом то можете встигнути. Я якось там хвилина в хвилину встигла, а в мене було 1,40. Але насправді дуже мало. Нам так через Шарль де Голь пропонувало в Канаду. Так ми вирішили не ризикувати. Взяли один день до країни транзиту, наступний виліт. Запізнитись на головний рейс це півбіди, потім треба шукати інший рейс. І якщо провина ваша, то це великі гроші втрачаються
16 Jan 2023, 06:08
179406/287148
27 minutes ago