UA to Canada CUAET
-
як мотивували відмову в видачі вп? в якому аеропорту? не Калгарі часом?
-
для работы по специальности WES не нужен, кроме очень редких случаев - эвалюация нужна только для иммиграции и баллов в express entry
-
1) онлайн 2) сухопутная граница
-
Подскажите, что такое флегполинг? Мой сын измучился, никак не может получить стадипермит. Уже летал в Торонто, там настаивают, чтобы он вылетел из Канады и влетел обратно, мы в шоке. Стадипермит подавали вне Канады, ждём с лета, при въезде получил ворк пермит. Рассматриваем сухопутную границу со Штатами, никто не может пояснить, нужна ли виза. Реквест о стадипермите на руках
-
Все було звісно, просто не захотіли дивитись навіть і сказали подаватись онлайн як всі з еТА і чекати рішення ircc.
-
дуже дивно, тому що ворк перміт в аеропорту і видають. у вас був з собою доказ спорідненості? це ваш чоловік не отримав? якщо ви поряд зі штатами живете, можете зробити процедуру флегполінг
-
IRCC не отправляет пермиты за пределы Канады - поэтому если не в Канаде, то выдают по прилету, а внутри Канады пермит приходит по почте домой
-
Не знаєте чи можна подаватись не з Канади онлайн? На сайті сказано якщо не в Канаді то видадуть по прильоту, а якщо вже в Канаді то можна податись онлайн: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#emergency-travel
-
про саму процедуру описано ось тут. це я про пункт пропуску в БіСі, але принцип в інших провінціях такий же. віза не потрібна. в повідомленні про ворк перміт я розказую, тож не зважайте на останні речення. реквест — це ви про що саме? t.me/UAtoCanada/196154
-
ясно, значить такий офіцер не в настрої попався. нещодавно прилітала учасниця, якій в Калгарі не дали, а ось у Торонто дали і сказали, дивно, що в Калгарі вам не дали, бо це неправильно)
-
Мабуть були дуже сильно не в настрої, бо я також їм казала що зробила обстеження місяць назад і що маю мати Перміт без обмежень - сказали подаватись онлайн на заміну хоча я в них з рук взяла його і при них стояла перевіряла(
-
если у партнера eTA, то после 31 марта он по CUAET уже ничего не получит. есть другие способы получения work permit, но для этого у вас должна быть работа в Канаде
-
А не знаєте чи можна буде отримати Перміт після 31.03? Бо якщо я отримала перед кінцем програми, то партнер також має отримати навіть і після 31.03 бо прив'язаний до мене?
-
якщо він у Вінні, тоді до кордону десь 1,5 години на машині і це доволі близько. тоді робіть, як написано у повідомленні моєму, все повинно вийти нормально