UA to Canada CUAET
-
Не просто есть возможность, а это надо сделать обязательно
-
Спасибо огромное 😍
-
Всем привет, ищу друзей на острове Ванкувер, Кулвуд. Мамочки с детками напишите мне, чтобы гулять вместе, общения очень не хватает... Скучаю по дому.
-
Вот ещё один вопросик который тревожит, для нежителей Манитобы такая услуга доуступна ? Я к тому что не знаю на сколько дней эта операция может затянуться, нужна ли прописка что бы получить их (У меня только в Онтарио) и вообщем какие документы требуются, извиняюсь за столько много информации но вопрос стал на первое место.
-
Прописки в Канаде не бывает, но подтверждение того, что вы резидент Манитобы, для получения прав нужно. www.mpi.mb.ca/Pages/establishing-your-identity.aspx
-
Добрый день, подскажите пожалуйста такой вопрос почитал уже много информации, но ясности пока нет, если планирую брать билет через Тайвань транзитом, нужно ли оформлять визу?
-
звісно потрібен переклад, офіцери ircc не володіють усіма мовами світу.
-
якщо єдиний квиток (тобто без проходження immigration), то не потрібно
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, учора здавав у Львові біометрію, почув від людей, що коли заповнювали анкету та вказували місце роботи - держслужбовець, дуже довго потім мурижили людину, щоб він додаткові документи відправляв, ксерокопію трудової книжки з перекладом ітп.. Дайте пораду, я в анкеті вказував 5 місць роботи, серед яких одне місце, це податкова інспекція, де я проробив усього рік. Можна зайти в свій кабінет та видалити той запис? Щоб в мене ця історія не затягнулася через цей запис.. Бо, так як я учора тільки здав біометрію, імовірно вони не встигли мою анкету прочитати ще, та я встигну видалити той запис, чи вже пізно? Підкажіть будь ласка! Дякую за відповідь!
-
по-перше, ваші дані вже є у ircc. їх же не вручну десь вводять) по-друге видалити нічого не можливо, якщо анкета вже відправлена. ну і брехати теж так собі ідея, якщо чесно.
-
хлопці, які займаються заповненням анкет за гроші, займаються незаконними діями. про це написано на сайті ircc. брехати в анкеті — це найгірше, що можна зробити, якщо ви плануєте своє майбутнє в Канаді.
-
Дякую. Просто у Львові, біля візового центру стоять хлопці, які займаються оформленням документів, вони кажуть, що в них такі ситуації були та вони, щоб не було затримки через ці записи про держслужбу, не вказують про це, та людям радять не вказувати в переліку місць праці, роботу в держслужбі, а вигадати щось інше.
-
www.ontario.ca/page/exchange-out-province-drivers-licence