UA to Canada CUAET
-
Вот ещё один вопросик который тревожит, для нежителей Манитобы такая услуга доуступна ? Я к тому что не знаю на сколько дней эта операция может затянуться, нужна ли прописка что бы получить их (У меня только в Онтарио) и вообщем какие документы требуются, извиняюсь за столько много информации но вопрос стал на первое место.
-
Прописки в Канаде не бывает, но подтверждение того, что вы резидент Манитобы, для получения прав нужно. www.mpi.mb.ca/Pages/establishing-your-identity.aspx
-
Добрый день, подскажите пожалуйста такой вопрос почитал уже много информации, но ясности пока нет, если планирую брать билет через Тайвань транзитом, нужно ли оформлять визу?
-
звісно потрібен переклад, офіцери ircc не володіють усіма мовами світу.
-
якщо єдиний квиток (тобто без проходження immigration), то не потрібно
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, учора здавав у Львові біометрію, почув від людей, що коли заповнювали анкету та вказували місце роботи - держслужбовець, дуже довго потім мурижили людину, щоб він додаткові документи відправляв, ксерокопію трудової книжки з перекладом ітп.. Дайте пораду, я в анкеті вказував 5 місць роботи, серед яких одне місце, це податкова інспекція, де я проробив усього рік. Можна зайти в свій кабінет та видалити той запис? Щоб в мене ця історія не затягнулася через цей запис.. Бо, так як я учора тільки здав біометрію, імовірно вони не встигли мою анкету прочитати ще, та я встигну видалити той запис, чи вже пізно? Підкажіть будь ласка! Дякую за відповідь!
-
по-перше, ваші дані вже є у ircc. їх же не вручну десь вводять) по-друге видалити нічого не можливо, якщо анкета вже відправлена. ну і брехати теж так собі ідея, якщо чесно.
-
хлопці, які займаються заповненням анкет за гроші, займаються незаконними діями. про це написано на сайті ircc. брехати в анкеті — це найгірше, що можна зробити, якщо ви плануєте своє майбутнє в Канаді.
-
Дякую. Просто у Львові, біля візового центру стоять хлопці, які займаються оформленням документів, вони кажуть, що в них такі ситуації були та вони, щоб не було затримки через ці записи про держслужбу, не вказують про це, та людям радять не вказувати в переліку місць праці, роботу в держслужбі, а вигадати щось інше.
-
www.ontario.ca/page/exchange-out-province-drivers-licence
-
похоже, что действительно нельзя поменять полные права из другой провинции на full class G без экзамена, если местным правам меньше двух лет, даже если в driver abstract будет зарубежный стаж указан: drivetest.ca/licences/exchanges-foreign-licences/licence-exchanges-cars-trucks-vans/ If you have less than 2 years of experience from a reciprocating jurisdiction, you may be eligible for a Class G2 licence. However, driving experience from other jurisdictions may be combined to reduce the mandatory wait times for the Class G road test (to earn your full Class G licence). For example, if you held a full class licence in Newfoundland for 1 year and a full class licence in Spain for 5 years, your Newfoundland licence would be exchanged for a Class G2 in Ontario but if you brought your Spanish licence and an authenticity letter into a DriveTest Centre, you would be able to go for your Class G road test right away. @Illusionbrain то есть стаж зачтут, и можно будет сразу получить полную категорию, но экзамена это не отменяет
-
drivetest.ca/licences/exchanges-foreign-licences/ Individuals from Ukraine are also eligible to complete the self-declaration to state the amount of their foreign driving experience, which will be applied to their new Ontario driver record. Drivers who complete the self-declaration and have at least 24 months of driving experience will be exempt from the mandatory time periods required under Ontario’s Graduated Licensing System and must complete all testing, including vision, knowledge and both G2 and G road tests. If less than 24 months is self-declared, wait times between testing will be reduced accordingly based on driving experience.
-
Экзамен в данном случае меня не пугает, у меня не совсем стандартная ситуация, пластиковых прав у меня нет, осталость свидетельство о том что я закончил автошколу и права в ДИЯ, слышал что в Манитобе меняют права на канадские без сдачи экзаменов просто достаточно показать им дию, по это такая схема и интересует меня, если каким то ещё образом можно восстановить права или сдать здесь экзамен но только что бы приняли версию прав с дии. Вот как то так, сложновато, без машины здесь как без рук