UA to Canada CUAET
-
Привіт. Підкажіть будь ласка, мої батьки проходили медогляд в Львові але видали дозвіл на роботу з обмеженнями 2023-03-13 в Альберті, Канада. Підскажіть що робити в такій ситуації ? В IRCC порталі можна бачити підтвердження що пройшли медогляд ? Мої батьки при самому отриманнні WP не бачили що є обмеження. Я намагався вирішити це питання в аеропорті але мені сказали що нічого не можуть зробити, потрібно дзвонити і виясняти це питання в IRCC.
-
Спасибо за отклик , но мне правда бы узнать тех кто летит впервые с туристической визой сша (у вас наверняка другие уже документы :)) А вопрос следующий : лечу Амстердам - НЙ - Торонто. Пересадка в Нью Йорке всего 1ч 40 мин . Вообщем очень короткая. Но терминал один. Трансфера там нет, нужно проходить паспортный , успею ли за такое время? И второй вопрос, лечу в Канаду всего на 9 дней в отпуск, посмотреть на город и увидеться с ребятами друзьями которые там живут. Но при этом у меня на визе написано Worker 😬не будет ли проблем на въезде? В Канаду? И что мне говорить пограничнику Сша когда он спросит какая цель визита в Канаду ? Туризм? А по прибытию в Канаду ? Насколько у них общая база пограничная? Я думал в сша сказать типа лечу на векейшн) а в Торонто уже мол взять ворк пермит как положено, но не воспользоваться им. Обратно улетаю тоже через сша, так как три дня еще хочу там позагорать)
-
це не до мене питання. взагалі, це виключення лише для українців. якщо потрібно здавати медогляд (для студ або робочої візи), то не по куает його завжди потрібно здавати до в’їзду. без медогляду навіть не схвалять візу. підозрюю, що не дають без обмежень, бо це не їх компетенція, видавати та перевіряти наявність зданого медогляду. але чесно, не знаю, чому. нехай подаються онлайн на зняття обмежень, як в інструкції на сайті написано.
-
я летал с самыми разными документами, и сейчас у меня в любом случае такая же виза, только с пометкой 'permanent resident' - процесс в любом случае ничем не отличается. короткая пересадка в NYC, я так понимаю, что в JFK - проблема, это один из самых старых и мутных аэропортов в штатах, пару часов можно только на паспортном контроле потратить, а после этого еще надо получить багаж, пройти заново секьюрити и сдать обратно. цель визита в Канаду пограничника США не интересует, но вы можете смело говорить то, что написано у вас в визе, или что вы там фактически собираетесь делать
-
если у вас единый билет, то с высокой вероятностью вас будут ждать прямо на гейте агенты дельты с табличкой 'fast track', важно их не проворонить, и они вас проводят быстро мимо очереди. не обещаю, но может повезти
-
Привіт. Чи можна паспорт в суботу в Берліні віднести вклеїти? Чи хтось знає?
-
я не имею в виду, что они будут там ждать персонально вас и сами за вас все сделают, но их можно попытаться попросить, если у вас короткий трансфер - они в целом там именно для этого и технически могут процесс ускорить, если вы сможете с ними договориться. я относительно давно летал дельтой через JFK, но когда летал, эти опции были, и об этом отдельно говорили в самолете еще до посадки
-
Я розумію. Сам здавав медогляд майже 3 роки тому перед в’їздом в Канада. Для мене було дивно що при наявності медогляду дали WP з обмеженнями. Багато знайомих саме через обмеження в WP здавали медогляд в Україні. Ні в кого не було проблем. Якщо мені по телефону підтвердять що медогляд був зданий, можуть видати новий перміт в аерепорту або хоча б податись онлайн на зняття обмежень без повторного медогляду в Альберті ? Моя думка така що була помилка з сторони офіцера. Мій батько медогляд не здавав але у ворк перміті вказано що медогляд було надано але при цьому також зазначено обмеження
-
так, таке трапляється і не рідко. тому я попереджую про це в повідомленні про медогляд. на жаль все залежить від офіцера. в Калгарі, судячи по досвіду учасників, найскладніші офіцери. взагалі, в аеропорту міняють перміти (якщо помилка була), але нові (initial) не видають. чи видадуть без обмежень, не знаю. треба уточнити — не хочу вам дезінформацію писати. можливо навіть краще в cbsa подзвонити та дізнатись.
-
Знакомые девочки (медики) летели с джоб офером на руках и с пройденным мед экзаменом (eMedical record). В Пирсоне пришлось немного понервничать и потормошить офицера, не хотел давать WP без ограничений, в итоге сказали Что не уйдут отсюда, пока не получат его. И офицер лениво пошёл, проверять и в итоге сделал им без ограничений
-
ну такі ультиматуми я все ж не ризикувала би ставити) офіцери бувають різні. звісно, краще пояснити все чітко і сподіватись на краще.