UA to Canada CUAET
-
если у вас единый билет, то с высокой вероятностью вас будут ждать прямо на гейте агенты дельты с табличкой 'fast track', важно их не проворонить, и они вас проводят быстро мимо очереди. не обещаю, но может повезти
-
Привіт. Чи можна паспорт в суботу в Берліні віднести вклеїти? Чи хтось знає?
-
я не имею в виду, что они будут там ждать персонально вас и сами за вас все сделают, но их можно попытаться попросить, если у вас короткий трансфер - они в целом там именно для этого и технически могут процесс ускорить, если вы сможете с ними договориться. я относительно давно летал дельтой через JFK, но когда летал, эти опции были, и об этом отдельно говорили в самолете еще до посадки
-
Я розумію. Сам здавав медогляд майже 3 роки тому перед в’їздом в Канада. Для мене було дивно що при наявності медогляду дали WP з обмеженнями. Багато знайомих саме через обмеження в WP здавали медогляд в Україні. Ні в кого не було проблем. Якщо мені по телефону підтвердять що медогляд був зданий, можуть видати новий перміт в аерепорту або хоча б податись онлайн на зняття обмежень без повторного медогляду в Альберті ? Моя думка така що була помилка з сторони офіцера. Мій батько медогляд не здавав але у ворк перміті вказано що медогляд було надано але при цьому також зазначено обмеження
-
так, таке трапляється і не рідко. тому я попереджую про це в повідомленні про медогляд. на жаль все залежить від офіцера. в Калгарі, судячи по досвіду учасників, найскладніші офіцери. взагалі, в аеропорту міняють перміти (якщо помилка була), але нові (initial) не видають. чи видадуть без обмежень, не знаю. треба уточнити — не хочу вам дезінформацію писати. можливо навіть краще в cbsa подзвонити та дізнатись.
-
Знакомые девочки (медики) летели с джоб офером на руках и с пройденным мед экзаменом (eMedical record). В Пирсоне пришлось немного понервничать и потормошить офицера, не хотел давать WP без ограничений, в итоге сказали Что не уйдут отсюда, пока не получат его. И офицер лениво пошёл, проверять и в итоге сделал им без ограничений
-
ну такі ультиматуми я все ж не ризикувала би ставити) офіцери бувають різні. звісно, краще пояснити все чітко і сподіватись на краще.
-
це обговорюється кожен день. користуйтесь пошуком по чату, будь ласка. без візи сша вас навіть у літак не посадять.
-
Обязательно ли проходить мед обследование в Канаде если собираюсь улетать через месяц? Могут ли возникнуть проблема э при повторном пересечении границы?
-
так, можна, по внутрішньому паспорту. потім як отримаєте новий закордонний, на вклеювання візи можна відправити його.
-
Дякую!