UA to Canada CUAET
-
Доброго дня всiм! Пiдкажiть будь ласка, якщо закiнчився строк дii паспорту та вiзи, як можна получити нову вiзу перебуваючи вже в Канадi? Строк дii паспорту я вже продовжила. Зараз треба нову вiзу отримати. Може хтось вже стикався з таким та мав досвiд. Дуже дякую! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Всем привет 👋 Подскажите пожалуйста, есть тут те, кто прибыл в Канаду из Чехии(при наличии чешской временной защиты)? У нас проблема в том, что Чехия первое время не вклеивала визу, не выдавала документов, а просто ставила штамп в паспорт. Штамп уже просрочен, Чехия каким-то законом продлила его действие до конца сентября, но за пределами Чехии, или, в крайнем случае, ЕС, этот штамп не будет действителен. А визовую наклейку Полиция отказывается делать, т.к. по их мнению это не уважительная поездка. Общий вопрос в том, уезжал ли кто-то в Канаду с одним лишь штампом? Были какие-то проблемы? Заранее благодарю за ответ 🙏
-
Добрый день , подскажите пожалуйста хороший , маленький , тёплый городочек в Канаде для деток
-
Ну более менее тёплый не -40
-
Теплый? В Канаде? 🙂
-
Я живу месяц в Канаде и -40 тут ещё ни разу не было 😊 Тут и при -15 не холодно (если без ветра). Местные даже маленьким детям шапки не одевают 🙈
-
найтепліше місце в Канаді — місто Вікторія на острові Ванкувер
-
Підкажіть, будь-ласка, коли заповнюю ворк історію, то час коли навчалась в університетах треба вказувати як безробітня?
-
мені не заважають, все інше — справа кожного. це суб’єктивно. днів 10 назад тут хтось писав, що Ванкувер колгосп і бомжарня)
-
Так , бачив того персонажа. А якщо без жартів, то як це виглядає? Розумію що можна просто не ходити по деяких вулицях або відвертатись, але все таки ? Був у Сан Франциско , Лос Анджелесі і бачив дуже печальні картини, де в окремих районах люди масово живуть в палатках , шалашах , коляться прямо на асфальті і там же й валяються. Аналогічна ситуація в одній з фінансових столиць Європі - Франкфурті. В районі вокзалу повсюду шприци і люди різного віку у відповідному стані. А про Філадельфію я взагалі мовчу) Тому і цікавлюся як з цим справи у Ванкувері і наскільки це масово.
-
t.me/UAtoCanada/211761