UA to Canada CUAET
-
Добрий день! Кто вже летів безкоштовним благодійним рейсом до Саскатуна? Є декілька питань.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хтось отримував посвідчення водія у Монреалі без оригінала (пластику), був загублен?
-
Підкажіть хто знає скільки зараз в середньому чекати поки назначуть дату і час здачі біометріі у Львові?
-
добрый день. подскажите пожалуйста. муж иностранец и его биометрия находится in transit to IRRC Ankara. вопрос, куда обращаться если процесс завис именно на этой стадии? у меня биометрия попала с VAC Ankara в IRCC Ankara в течении одного дня. Писали и звонили в посольство и глухо. Кризис форма тоже глухо
-
Ми вже чекаємо два тижні... Написали їм ще раз, але тиша поки що. А коли ви здавали біометрію? Дякую
-
Я ждал 1.5 недели
-
Написал им на почту примерно первого числа этого месяца и неделю назад пришло сообщение на телефон/почту с датой, на начало апреля, думаю вам скоро ответят, не зря у них на сайте написано о перегруженности базы :')
-
Волонтери червоного хреста перед тим як замовити готель
-
Подскажите пожалуйста, подаю на визы, у одного ребенка пока нет биом.паспорта , как подать анкету сейчас чтобы потом вклеить визу в новый паспорт? Или вписать его в свой паспорт?
-
А яка організація там вчора стояла?CUIAS
-
имеешь обратные билеты - подозрительно. не имеешь обратного билета - подозрительно, потенциальный иммигрант. а если еще и день рожденья на пятницу приходится..
-
Дякую велике за відповідь
-
Вписати в свій.подавати в анкеті дитини данні свого паспорта.а коли прийде запрос на вклейку візи то вклейте до нового дитячого закордонного паспорта.до ircc потім напишіть лист в кризову форму що ви дитині змінили документ