UA to Canada CUAET
-
2 тижні
-
Подскажите пожалуйста, подаю на визы, у одного ребенка пока нет биом.паспорта , как подать анкету сейчас чтобы потом вклеить визу в новый паспорт? Или вписать его в свой паспорт?
-
Мда теперь я очень волнуюсь, что мне откажут в визе. Я тогда просто не знаю что делать... Они просят документы которых не существует... Я написал письмо, где подробно все описал. Надеюсь на благоприятный исход...
-
Вони в курсі, що так дешевше?😂 І звідки у них доступ до ваших зворотніх білетів? Бідненькі, вони в шоці від такого напливу (хоча це було очікувано) і не знають, де знайти причини відмовити і як фільтрувати народ
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста. Пришел запрос на Police Certificate Please provide an original Ukraine police certificate with a translation of the police certificate in English or French. Как его можно получить? Через Дiя подойдет?
-
А яка організація там вчора стояла?CUIAS
-
имеешь обратные билеты - подозрительно. не имеешь обратного билета - подозрительно, потенциальный иммигрант. а если еще и день рожденья на пятницу приходится..
-
Дякую велике за відповідь
-
Вписати в свій.подавати в анкеті дитини данні свого паспорта.а коли прийде запрос на вклейку візи то вклейте до нового дитячого закордонного паспорта.до ircc потім напишіть лист в кризову форму що ви дитині змінили документ
-
Коли декларацію щаповнюєш , там написали. Але вони не розуміють , що люди так страхують себе. Дату можно переносити
-
ні, це безкоштовно
-
конечно нужно, если она не на английском и франц, как и любой документ, который крепится к анкете
-
Ну ее же нужно перевести верно?
-
возможность выгрузить из дии либо из реестра появилась недавно. нет еще обширной практики, чтобы понимать, что он подходит. 100% подходит справка о несудимости либо выданная в украине, либо в посольсве украины в другой стране
-
То у січні … я була в Грушевського в теж все швидко . Вчора чоловік в старша донька доказували що мають право на ворк перміт
-
номер біометріі і дата здачі повинна бути в профілі. це означає, що біометрія зарахована. все інше — не важливо. іноземців розглядають набагато довше
-
Прилетіли в січні до Торонто.прикордонника ми побачили 30 секунд він подивився наші українські паспорта і діючі візи усміхнувся і сказав проходити.ні хто нічого не питав.потім пішли до міграційних офіцерів які взяли наші паспорта,попросили показати свідоцтво про шлюб і присісти на стільці почекати.через 40 хвилин віддали дозволи на роботу і навчання і провалюйте😅був день
-
foil-less і є original passport request, якщо воно приходило, то нічого іншого більше і не прийде
-
2 дня назад летела участница. у украинцев просто собрали в кучу паспорта (~ 30 человек) и потом раздали всем вп. никаких вопросов. есть офицеры в ненастоении, но это огромная редкость.
-
печать бюро переводов, апостиль не нужнл
16 Jan 2023, 06:08
13 minutes ago