UA to Canada CUAET
-
що саме ви маєте на увазі? це інформаційна сторінка, і там є в тому числі посилання на ті ж newcomer services.
-
Всім, привіт! Якщо я зробила груповую заявку, чи один член сім'ї може здати біометрію в іншому місті?
-
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, я вірно зрозуміла що програму CUET продовжили а також і виплати по допомозі українцям www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
для тих, хто лінується почитати чат, або закріплене — не продовжили
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста кто знает. Мать сдала биометрию на визу в декабре. Каким числом ей могут вклеить визу (задним числом, или там будет стоять день выдачи) и выдадут ли вообще? И ещё такой вопрос. Мне 16 лет и я подаюсь с матерью. Могу ли я получить визу без разрешения второго родителя? Очень рассчитываю на помощь знатоков. Спасибо большое 🙏🙏🙏
-
Вибачаюсь. Чат прочитав і закріплене також, але не зовсім розумію дату 31.03.24. Якщо віза вже на руках, але поки немає можливості виїхати (і хто знає насправді, чи буде вона до 31.03.24), то виходить, що по цій візі навіть заїхати не можна після 31.03.24?