UA to Canada CUAET
-
-
так от і перечитайте, хто такі CUAET holders? це всі хто мають апрув по програмі, як мінімум, в цю категорію можна вписати любого, хто вже в Канаді, і отримав WP. Далі, "will have to" фактично можна перекласти, як будуть зобовязані. тобто в цієму формулюванні кожен хто має статус CUAET та знаходиться в Канаді повинен щось подовжувати в березні 2024, от і питання, навіщо подовжувати те, що діє довше 2024 року?
-
Всем добрый вечер ! Я наконец то забрала свой паспорт 🙏 У меня есть вопрос , на вклейке написано что срок визы до 26 года Хочу понять , это ворк пермит до 26 года? Или я должна въехать в Канаду до 26 года ? У ребенка виза визитор действительна до конца срока действия паспорта . Я тоже могу въехать в Канаду до конца срока действия паспорта ? Даже если ворк пермит до 26 ?
-
Ну вот так, нет. У желающих продлить или поменять статус есть возможность это сделать до этой даты. Обязанности естественно нет
-
will have until .... to extend or adjust ... - як це не має? @paors дуже хочу в це вірити, але "может" для мене виглядає інакше, наприклад "can until .. to ..." or "have possibility to ..."
-
тому що само по собі дієслово have не є модальним, воно несе такий сенс, саме у таких випадках, коли після have одразу іде to+дієслово)
-
Просто не будут набраны баллы. Подтверждать ничего не надо, кроме того, за что хотите баллы, писать надо все
-
тобто зазначення дати по серед однієї і тієї ж фрази кардинально змінює її зміст, цікаво, це як? пішов вчити мову далі :) всім дякую за роз'яснення :)
-
Нет никаких 4 дат есть дата приема заявок(то что вы подаете на сайте),которую сегодня продлили до 15 ИЮЛЯ 2023 ГОДА!ВСЕ ЧТО ПОСЛЕ РАССМАТРИВАТЬСЯ НЕ БУДЕТ!Т.Е если вы подадите заявку в 00:01 16 июля 2023 года вы не сможете приехать. Если вы подались до 15 июля 2023 года и вам одобрили заявку, вам вклеивают визу(не гражданство) для вьезда в Канаду(не в США) По прилету в Канаду в самом первом аэропорту вы подходите к эмиграционному офицеру и даете паспорт тот где вклеина виза и офицер вам выдает разрешение на работу в Канаде work permit сокращенно WP PR это статус резидента другой страны постоянно проживающего в канаде и его не кто не вклеивает в аэропорту После PR уже гражданство Все это бесплатно! С вас только покупка билетов,аренда жилья с предоплатой и т.д Вроде все😊
-
Привіт, а фін. допомогу також продовжили чи так як було?
-
виключно з цікавості для саморозвитку, офтоп, то щоб ця фраза мала сенс такий як я прочитав, треба щоб було will have to extend ... until ...? вірно? дякую за відповідь :) 🙏
-
от самі ж написали, ПР та громадянство - все безкоштовно :) я не тягнув за язик, але інформація дійсно корисна, дякую!