UA to Canada CUAET
-
Слушайте, там даже ниже сказано, что изменится после 31 марта 2024 для таких людей. Честное слово не надо ничего обязательно продлять, хоть десять словарей возьмите
-
Дивіться в особистому кабінеті. Не пропустіть деталей. В Варшаві. Записуватися потрібно, бо кур'єром, напевно буде довше.
-
Только ждать.
-
Скажите , пожалуйста,а выписки с полиции(для подачи на ПР) нужны обязательно со всех стран где жил больше 6 мес?это для всех провинций и для всех программ?
-
Підкажіть будь ласка🙏 Тиждень тому здали відбитки прийшло підтвердження тільки мені,а чоловікові й досі немає. Мені вже прийшло повідомлення на вклейку, а у чоловіка все глухо. Що робити, підкажіть хто стикався з подібним.
-
если вы не понимаете разницу между: - i have this book to read и - i have to read this book то возьмите занятие у преподавателя
-
Добрий вечір, можливо в когось була наступна ситуація. Мій паспорт дійсний до 2.06.23 і в нього вклеїли візу Канади, але через місяць отримаю новий. Як мені переставити візу в новий паспорт? Чи це можливо?
-
Податись до 15 а заїхати можна до 24 року
-
Я тоже не поняла до какого числа,если честно. Толи 15/07/23 толи по 24год
-
Дякую!
-
даже гугл транслейт даст понимание разницы
-
А можна не для канадосів пояснити різницю? Да і суть першої фрази. Дякую
-
Я о фин помощи. Это поняла насчёт податься и заехать. Многим на старт нужны финансы восновном для оплаты жилья.
-
cuaet это виза + work permit
-
А можна як не для місцевих, це IELTS, TOEFL чи CELPIP, бо гугл того не знає?
-
А получение ворк пермита тоже продлили? Не вижу информацию об этом на сайте
-
Добрый день. Нахожусь в Польше. Как регистрироваться на электронную очередь в Варшаве на вклейку визы и какие документы при себе необходимо иметь?
-
Привіт, може хтось підкаже. дитині 17 років. Прийшов лист з проханням відправити паспорт. Чи потрібно заповнити consent firm vac в його випадку? І якщо так- то хто має підписувати- він, чи хтось з батьків?
-
Можно но как турист на 90 дней я так понимаю. А вот ворк Пермит получат лишь те , кто приедет до 31.03.2024
-
2024 года Так сказал министр сегодня в своём выступлении
16 Jan 2023, 06:08
182911/286223
24 minutes ago