UA to Canada CUAET
-
то не по програмі куает можна. на загальних умовах
-
ні, ніхто не казав про анулювання візи. просто отримати ворк перміт по програмі куает не буде можливо.
-
А если человек подал на визу,допустим в июле,а потом ждет запроса на вклейку, фактического получения данной визы,как некоторые ждут по 8 мес.на детей или на себя,и не сможет ее получить до 23.03.24 и получается,человек ждал столько времени и потом не сможет получить вп?
-
Можете трошки пояснити будь-ласка? Не зрозуміло, що мається на увазі "на загальних умовах"? Бо як я зрозумів, з початку візи видавали до кінця дії паспорту і людина могла в будь який час до кінця строку дії цієї візи приїхати в Канаду. А тепер після 31.03.2024 якщо не в'їхав, то віза буде вважатися анульованою?
-
-
я впевнена, що вони розглянуть анкети за ті 8,5 місяців. достатньо часу на це буде
-
тіньовий бан це ви з інстаграмом трохи сплутали)) бану немає ніякого. але беклог у Канади завжди не по порядку розглядається, це так. в деяких випадках, все ж, є на то причина, чому довго розглядають. тому що кожен додатковий запит документів це плюс ще декілька місяців іноді
-
з недавнього було таке — учаснику чата з жінкою і дітьми видали stjd, доволі швидко. дітей не випустили і жінка лишилась з ними тут. подались на візу вже в паспорт і вже місяців 6 розглядають. її чоловік подався на візу в Канаді і також вже 5-6 місяців немає схвалення. а він працював в міліціі у Донецьку (ще до 2014) і проживав після 2014 теж там. і все — background check іде дуже довго, відповіді через кризову навіть приходять окремим листом, не як звичайно. і персональна відповідь — нічого зробити не можемо, заявка розглядається. ніяких додаткових запитів не було і навіть першого разу отримали схвалення швидко
-
ну ось так, поки що. я лише володію тією інфою, що і ви. якщо щось зміниться і з’являться якісь деталі — я апдейтну
-
Ну с 31.03.2023 все было очень понятно - это просто был крайний срок для подачи на визу (то есть банально для заполнения анкеты на сайте). А вот теперь действительно перемудрили: дали кучу дат, но очень размытые формулировки и никаких пояснений. Чувствую, что теперь количество запросов через кризисную форму и звонков на горячую линию возрастет на порядок. И каждый раз будет разный ответ😁
-