UA to Canada CUAET
-
Отправили паспорт ребенка на вклейку визы - к паспорту приложили письмо распечатанное и чек об обратной курьерской доставке. Пришло письмо на почту, что не полный пакет мы отправили. Кто отправлял детям, чего еще не хватает. Спасибо
-
Как говорят их названия, work permit нужен чтобы работать, study - чтобы учиться
-
Забыла положить. Кроме него больше ничего не надо еще отправлять?
-
що важко в голові відкласти не одну а дві дати?))) з 31.03.2023 як раз і не було нічого зрозуміло, бо то була і остання дата подачі заявки, і як тут намагалися прив‘язати останню дату в‘їзду для отримання бонусів. хоча одразу було зрозуміло що це не так, і лише припущення з некоретно прописаних умов, де одне іншому суперечить, і не логічно в цілому. Зараз прописано до коли податись, є час більше ніж півроку всім хто подався доробити документи, купити квитки та приїхати, до конкретної дати. тчерез тещо гарячі лінії ролзривалися від питань як можна до 31 числа подати заявку і в цей же день приїхати, бо в чатах хтось писав цю дурницю, вони і написали нормально окремий час на подання та приїзд, це як мінімум логічно. і знову ж таки дата 31.03.2023 була абсолютно абстрактною, бо програма для допомоги людям через війну, війна не закінчувалась і близько, не закінчується і зараз. тому так само ще можуть бути продовжені і нові дати по поданню та приїзду.
-
Don't depends on your salary only, start earning money with your phone or computer. Currently going on Daily earning: $500 Weekly earning: $3500 Monthly: $15,000 Instant. Ask the Expert trader how @sergi_Expert @sergi_Expert t.me/trader_Guille_Expert t.me/trader_Guille_Expert
-
Почему все так возмущаются, что продлили программу? Никто никакие планы не менял, наоборот продление дает больше возможностей и времени А те, кто получили визу давно, тянули до последнего чтобы купить билет за огромные деньги и попасть в Канаду до окончания программы, а теперь ноют, что как это так продлили - это вообще цирк Я говорю в целом Я наоборот рада, за это время отсеются все, кто ехал в розовых очках(а потом записывают видео «топ причин почему я уехал из Канады: скучно, нет красивой архитектуры, холодно), за 3000cad или «посмотреть страну» уже свалят и останутся только те, кто готов пахать и делать все, чтобы получить pr и остаться.
-
там програма для тих, хто вже в Канаді — продовження статусу та open work permit планується. программа зовсім не така, як для України і візи просто так не дають.
-
ті, хто не можуть виїхати, не зможуть виїхати, навіть якщо буде погіршення ситуації. а ті, хто можуть виїхати, можуть це зробити до дат, які вказані в програмі
-
є цілий рік, щоб приїхати в Канаду. Канада не може кожну людину персонально дочекатись і надати в’їзд і бенефіти.
-
Выдадут work permit и снизу будет добавлено разрешение на учёбу
-
А кто подскажет , я когда подаюсь на фин помощь, какую инфузорным указывать? У меня вроде 2-3 счета есть