UA to Canada CUAET
-
Почему все так возмущаются, что продлили программу? Никто никакие планы не менял, наоборот продление дает больше возможностей и времени А те, кто получили визу давно, тянули до последнего чтобы купить билет за огромные деньги и попасть в Канаду до окончания программы, а теперь ноют, что как это так продлили - это вообще цирк Я говорю в целом Я наоборот рада, за это время отсеются все, кто ехал в розовых очках(а потом записывают видео «топ причин почему я уехал из Канады: скучно, нет красивой архитектуры, холодно), за 3000cad или «посмотреть страну» уже свалят и останутся только те, кто готов пахать и делать все, чтобы получить pr и остаться.
-
там програма для тих, хто вже в Канаді — продовження статусу та open work permit планується. программа зовсім не така, як для України і візи просто так не дають.
-
ті, хто не можуть виїхати, не зможуть виїхати, навіть якщо буде погіршення ситуації. а ті, хто можуть виїхати, можуть це зробити до дат, які вказані в програмі
-
є цілий рік, щоб приїхати в Канаду. Канада не може кожну людину персонально дочекатись і надати в’їзд і бенефіти.
-
Выдадут work permit и снизу будет добавлено разрешение на учёбу
-
А кто подскажет , я когда подаюсь на фин помощь, какую инфузорным указывать? У меня вроде 2-3 счета есть
-
checking/chequing
-
Вітаю. Чоловік здав біометрію і вже місяць чекає на запит на паспорт для вклейку візи. Але прийшов тільки лист на пошту від IRCC. Просять заповнити Military service table, та надіслали посилання на файл що потрібно заповнити, але він не відкривається. Прошу допомогти порадою або поділіться файлом що потрібно заповнити. Дякую.
-
якщо ви відкрили файл у браузері, там є кнопка завантаження документу (зазвичай з правої сторони). файл завантажте на компьютер і як на відео відкрийте його через adobe reader. якщо немає цієї програми, по посиланню є лінк на завантаження t.me/UAtoCanada/166608
-
Шукайте тут в файлах є. Я звідси брав, теж не відкривався за посиланням. Чекаю вже 5 місяців рішення
-
почалось. прочитайте, будь ласка, дуже уважно те, що написано. і ще раз, те, що написано в першоджерелі Last day to travel to Canada with a visa issued under CUAET ◦ Those with a visa under CUAET have until March 31, 2024, to travel to Canada under the special measures.