UA to Canada CUAET
-
Вітаю. Чоловік здав біометрію і вже місяць чекає на запит на паспорт для вклейку візи. Але прийшов тільки лист на пошту від IRCC. Просять заповнити Military service table, та надіслали посилання на файл що потрібно заповнити, але він не відкривається. Прошу допомогти порадою або поділіться файлом що потрібно заповнити. Дякую.
-
якщо ви відкрили файл у браузері, там є кнопка завантаження документу (зазвичай з правої сторони). файл завантажте на компьютер і як на відео відкрийте його через adobe reader. якщо немає цієї програми, по посиланню є лінк на завантаження t.me/UAtoCanada/166608
-
Шукайте тут в файлах є. Я звідси брав, теж не відкривався за посиланням. Чекаю вже 5 місяців рішення
-
почалось. прочитайте, будь ласка, дуже уважно те, що написано. і ще раз, те, що написано в першоджерелі Last day to travel to Canada with a visa issued under CUAET ◦ Those with a visa under CUAET have until March 31, 2024, to travel to Canada under the special measures.
-
звісно можна, у вас же буде ворк перміт. цей статус нікуди не дінеться. просто для отримання ворк перміту по куает в’їхати потрібно до цієї дати.
-
ніхто вам не забороняє приїхати як турист. написано — to travel under special measures. пояснення на сайті написано максимально незрозуміло, на жаль
-
Всем привет! Я родился в Украине, но есть российский паспорт, сейчас хочу подаваться на CUAET по украинскому свидетельству о рождении. Подскажите, пожалуйста, мне в разделе гражданство какой вариант указывать - украинское или российское? И с какого времени наступило это гражданство, если российский паспорт я в 14 лет получал?
-
тоді ви не підходите під вимоги програми.
-
так, зможуть. в програмі написано, що зміна статусу в Канаді можлива до 31.03.24. тобто навіть якщо вп не видадуть в аеропорту (як це деколи буває у Калгарі, наприклад), то податись на зміну статусу буде можливо до цієї дати.
-
Вы не гражданин Украины, а виза CUAET для граждан. Получайте гражданство и подавайтесь на здоровье. Сдавайте экзамен на знание истории и украинского языка
-
я ще раз повторюю, прочитайте уважно, що написано. там написано абсолютно протилежні речі, як би вам не хотілось, щоб так було.