UA to Canada CUAET
-
Було icelandair, зараз пропонують British Airlines. Але сама халепа в тому що з Торонто до Вінніпегу взяли квитки на наступний день для всієї родини, забронювали готель, летимо з песом, його також оплатили. І якщо я полечу за новим маршрутом то не встигаю ніяк на наступний. А якщо відміняти, то торба вже, бо піздно, та і ціла справа то зробити, бо прикріпити тварину до квитків то жах якийсь
-
31 марта 2024 - дата, когда еще можно податься на изменение статуса. если вы 30 марта влетите по действующей визе и вам по какой-то причине не выдадут вп в аэропорту (например, перестанут в аэропорту выдавать по запросу), то вы можете податься на изменение статуса с визитор на воркер
-
Підкажіть новачку, що це за форма згоди?
-
Підкажіть будь-ласка як тепер буде з ворк пермітом для тих кому видали візу візітор. Тобто тепер не обов"язково заїжджати в Канаду до 31 березня 2023?
-
Коллеги, насколько уменьшаются шансы найти жилье без местного Канадского рабочего контракта? Или шансы теже, но вопрос только в том что могут запросить заплатить например на пол года вперед?
-
Новини Канади 🇨🇦 Подача нових заявок по програмі CUAET продовжено до 15.07.2023!!! Українці, по програмі зможуть також отримати бенефіти (разова фінансова допомога 3000$, тимчасове розміщення в готелі, доступ до програм навчання мови та адаптації) до 31.03.2024. Більше деталей на офіційному сайті: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
Я в Анкаре сдавала. Но рандеву в визовый никак взять не могла- что то с сайтом у них. Позвонила и взяла по телефону. В пятницу позвонили, в понедельник пришли на сдачу биометрии
-
У кого есть опыт помогите пожалуйста. Семью дали виза ,а меня (refused) по причине большой штраф который я платил в украйне давно . Сложно все оставит и забыт про канаду все так и год ждали! Подать повторно ? Отправит Семью с 4 детьми тоже не хочется. Поделитесь опытом пожалуйста. Спасибо за ранее